Elemzők szerint a lépés összefüggésben lehet a meddőségi központok államosításával.

OV

A Mfor.hu-ból tudtuk meg, hogy a kormány hat magántulajdonban lévő meddőségi központot von az irányítása alá, vagyis ezeket államosítják. A kormány ezzel az intézkedéssel vélhetően a népesség fogyását kívánja megállítani, és mint minden állami irányítás alá kerülő dolog, a közoktatástól a fociig, ez is sikerre van ítélve.

De ez még csak az első lépés lehet ebbe az irányba, hiszen az infrastruktúra egy dolog, a megfelelő számú és ideológiájú népesség előállításához megfelelő minőségű és mennyiségű örökítőanyagra is szükség van.

Éppen ezért a Magyar Közlöny karácsonyi különkiadásában jelenik majd meg a kormányrendelet, ami Orbán Viktor spermájának állami irányítás alá vonásáról szól. A rendelet értelmében a Miniszterelnök köteles naponta legalább 15 millió spermáját átadni nemzeti színű szalaggal átkötött tégelyben az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkárának. Azért 15 milliót ír elő a rendelet, hogy minden magyarra jusson minden napra egy.

A sperma levételének módjáról ugyan nem szól a rendelet, de valószínűleg a kormány, ahogy szokott, kész akár törvényt is módosítani, hogy a megfelelő képzettség nélküli munkatársakat tudjanak alkalmazni e célra. A rendelet egyébként előírja azt is, hogy a Miniszterelnöknek kerülnie kell a fecske viselését, többet kell futnia, és meg kell vonnia magától a pacalt és az acetont, ezzel is növelve a spermiumainak minőségét.

Genetikusok ugyanakkor aggasztónak találják a rendeletet, és szerintük az nem tenne jót a magyarságnak, ha mindenki Orbán Viktorra hasonlítana. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter szerint alaptalanok az aggodalmak, egyáltalán nem ilyen célra kívánják felhasználni Orbán Viktor spermáját, egyben bejelentette, hogy a genetikusokat is államosítják.

Simicska Lajos a hírre csak annyit reagál: Én megmondtam.

5 KOMMENT

  1. Erős Pista, erős ország
    Erős forint, erős Párt
    Erős vaskerítés védi
    Migránsoktól a határt!

    Erőt adó Orbán Viktor
    Adj erőt most minekünk
    Hogy a széles puszta szerte
    Dicsérhessen énekünk!

    Dicsérünk a nap keltekor
    Dicsérünk ha est leszáll
    Téged köszönt a friss harmat
    S az alkony néked szalutál!

    Brüsszel ha Hazánkra támad
    Te hárítod öklöddel
    Soros ha nevetni akar
    Csak te szomorítod el!

    Nagy Blanka ha csúnyákat mond
    Hadházy ha táblát tart
    Erőt adó Orbán Viktor
    Te véded meg a magyart!

    Európa irigysége
    Férfias erős ember
    Te építed szép Hazánkat
    Általad virul a NER!

    Nagy magyar volt Széchenyi is
    Nagy honvédő volt Kossuth
    De csak a legeslegnagyobb magyarnak
    Jár házához kisvasút!

    Vidd hát győzelemre Pártunk
    Hős vezérünk, pártfogónk
    Hogy a Váron büszkén lengjen
    Narancssárga lobogónk!

  2. Hiánypótlás jelent meg a Magyar Közlönyben:
    A petesejtekre közbeszerzési eljárást fognak kiírni, persze pontosan meghatározva a hordozó személy megfelelő kritériumait. Ez esetben nem meghatározó, hogy mennyit osztana vissza a megkapott támogatásból