A korábban 13558600769-es számon azonosított égitest egyik-pillanatról a másikra felrobbant majd a szokásos, több hónapi luminozitás sem volt megfigyelhető.

Csillagászok és asztrofizikusok még vitatkoznak a megsemmisülés okáról, egy tudós szerint nemzetközi konferenciát kellene összehívni az ügyben, mert ilyet még nem jegyeztek fel a történelem során. Az egyik verzió szerint a Fidelitas szabályszerűen "beleszaladt" a legközelebbi nagyobb méretű csillagba.

Érdekesség, hogy az eltűnés után pár órával egy többnyelvű üzenetet kódoltak a világűrt kémlelő új-mexikói antennák több fényévnyi távolságból. A szöveg szabad fordításban így hangzik: "anyádat nevezd el fidelitasnak te köcsög". Csillagászok szerint nem kizárt, hogy van összefüggés a két esemény között.

A Nemzetközi Csillagregisztrációs Központ közleménye szerint egyelőre nem ajánlanak fel újabb csillagot az ifjúsági szervezetnek, ugyanis félő, hogy az is hasonló sorsra jut, és előbb-utóbb elfogynának ezek a ragyogó égitestek.

23 KOMMENT

  1. “A Nemzetközi Csillagregisztrációs Központ közleménye szerint egyelőre nem ajánlanak fel újabb csillagot az ifjúsági szervezetnek…” Gyalázat! A zifjúsági szervezet már hány csillagot ajánlott fel nekünk!? Rogán, Szijjártó – csak hogy a legfényesebbeket említsem…

  2. “anyádat nevezd el fidelitasnak te köcsög”.
    Az utóbbi időszak legjobb dumája!

    Képzeljétek, ha a többmilliónyi fényévre lévő –
    ” a 13558600769-es számon azonosított égitest egyik-pillanatról a másikra felrobbant”- mit éreznek azok a magyarok, akik “testközelben” vannak ?

  3. 1, Gyurcsány a hibás.

    2, a Budapest Tel-Aviv Brüsszel New York tengely ferdülés miatt robbant fel a csillag. Amint azt mindannyian tudjuk tengely ferdülés miatt a csillag forgási sebességének változása következtében ……… és még …….. is. No tehát a bekövetkeztekor felszabaduló energia , ami úgy viszonyul ….mint , ahogy … és.

  4. A felrobbant Fidelitas helyén egy fekete lyuk keletkezett, ami magába szippantotta a magánnyugdíjpénztári tagdíjakat.
    Más magyarázat nincs, mert az ugye kizárt, hogy egy jogállamban a kormány, pontosabban egy miniszterelnök ellopja 100 ezer ember befizetéseit.

  5. A Kedves Vezető – Orbán bóvli Viktor – /és Kim Dzsongil /egyszerre a Felsőbbrendű Ember, a Bölcs Vezető, a Főparancsnok, a Nép Atyja, a Nemzet Sorsa, Szeretett Apa, Szeretett és Tisztelt Tábornok, a Szocializmus Napkorongja, a XXI. század vezetője, a Mennyből Alászálló Nagyszerű Ember, Sebezhetetlen és Mindig Győzedelmes Tábornok, Megmentő és végül a Forradalmi Testvéri Szeretet Legmagasabb Megtestesülése.

    És egy büdös bunkó, akit azonnal el kell zavarni!

    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

  6. Majd a márciusi választások után egy még távolabbi ojjektumot fognak elnevezni, így lesz abszurdisztánból világvége. A zájemef meg nem mer közelebb jönni, nehogy beszippancsaja fekete luk

  7. @Adofizeto: Az a fidesz csillag volt.Nagyobb csillag és nagyobb fekete lyukkal a fidelitas csillagnál.Ja, és azon a fidesz csillagon élőlények is vannak, bár másfél év alatt nagyon megfogyatkozott a számuk, kb 1 millió volt a fogyatkozás.

  8. Addig örüljetek, amíg helyreigazítást és kártérítést nem kérnek a csillagukért!
    Egyébként a mostani tetteiket elnézve, kurvára vörös törpe az, nem igazán csillag! Csak a sarló és kalapács a kis felbontás miatt nem látszik…
    Sokak szerint pedig, csak a négeren lévő fekete lyuk az egész bagázs, de ez rágalom!! :))

  9. Hazaáruló hamisítvány ez a cikk. Mint tudjuk, az 13558600769-es számú égitestet a szervezet legutóbbi születésnapja alkalmából nevezte el Fidelitasnak az Államelnök Úr. Mivel a fénysebességnél nincs gyorsabb, a tőlünk mintegy 100 fényévnyire lévő objektum csak 2111-ben tudhatná meg, hogy a Fidelitasról nevezték el, hozzánk pedig legkorábban 2211-ben juthatna el a felrobbanásának híre. És akkor a belerohanás idejével még nem is számoltunk, no meg azzal sem, hogy a csillagok nem is tudnak gondolkodni. Feljelentést teszek a Médiahatóságnál!

  10. @Holger Hartland: Kérem haladjon a korral süssön Váncza sütőporral!
    Már mértek a fénysebességnél is nagyobb sebességet , sőt a féreglyukakon az időutazás is megvalósítható. Tehát igenis igaz a cikk minden állítása, sőt állítólag a csillag közvetlen közeléből maga Torgyán József szólt vissza ugyanis a fent említett csillagot Cseh Mária opera-énekesnőről nevezte el! …mert a chilei cseresznye ügyében engedett de ebből Ő nem enged s a 13558600769-es csillag az örökké fénylő Cseh Mária művésznő nevét viseli ezentúl!

    Megjegyezném Torgyán Dr több narancsvörös törpét is látott a környéken.

  11. @Holger Hartland:
    Hékás, Newton hozzád képest Einstein volt, annyira földhözragadt vagy. A Fidesz -és vele együtt az egész kibaszott ország- képes az időutazásra, ezért érezzük magunkat a 60-as években!

    Az, hogy a Fidesz tér-idő görbületben van már -ha figyeltél volna- feltűnhetett a visszamenőleges törvénykezésüknél is!