Oknyomozó újságíróink megfejtették, miért lett ilyen drága a benzin és az üzemanyag, és mitől ilyen erős a svájci frank. Hüledezzen ön is!

Miért kerül 400 Ft-ba a benzin, és kinek éri meg ilyen árak mellett autózni? A napokban szivárgott ki az a titkos paktum, amelyet Matolcsy György kötött a MOL-lal az üzemanyagárak drasztikus emeléséről, és aminek az a végső célja, hogy Matolcsynak gyorsabban összegyűljenek a pontok a Swarowsky-ékszerekre és a svájci bicskára.

Az élelmiszerárak drasztikus drágulása mögött szintén hasonló érdekek állnak: kiderült, hogy Szijjártó Péter és Szőcs Géza a Fila-táskákra hajtanak a Tescóban, ezért úgy kellett alakítani az árakat, hogy már a hétvégi bevásárlásnál összejöjjenek a matricák.

Megszereztük továbbá azt a füzetet, amibe Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Kósa Lajos gyűjtik azokat a bejelentéseket, amelyekkel a forintot gyengíthetik, hogy svájci frank-betétjeikből még olcsóbban vásárolhassanak. A füzetke szerint 2012. január 7-én teszi meg Viktor a következő forintgyengítő bejelentést: "Két percet késik a Rolexem!"

A jelek szerint azonban tavaszra helyreállhat a rend, és az üzemanyag-árak is mérséklődhetnek, hacsak el nem kezdik Szijjártó Péter régi álmát, a LEGO-kastélyt árulni Smart-pontokra.

11 KOMMENT

  1. Az euró-övezet válsága miatt – Szíjjártó vágyálma, a LEGO-kastély- kisebb
    módosításokkal nyerhető el a SMART pontgyüjtő versenyén.
    A sárga színű kastélyban kizárólag – jól kipárnázott- gumiszobák lesznek, hátul megköthető, hófehér k.zubbonyokkal felszerelve.
    A cég extra-fődíjat is alapított:
    – közönségszavazat alapján az első helyezett – térítésmentesen – három
    hónapot tölthet a grátzi “Wellness” Szanatóriumban.

  2. A CBA-s Pyroflam edényekre pedig Kósa Lajos hajt.
    Bár a CBA elkotyogta a Fidesz-CBA paktum egy részletét, mert akciójuk szlogenje: CBA nyereményjáték: Többet hozunk a konyhájára!

    Ez ugyan csak a Fidesz-konyhára igaz, de ők is szépen kaszálnak vele. Mi meg kaphatunk egy üres edényt.

  3. @M60: 🙂
    A CBA-nak még csak egy dolgot sikerült ellesnie a gaz multi-hipermarketek üzletpolitikájából: drágán adnak szart. Mondjuk, ezt viszont a végletekig a tökélyre fejlesztették.

  4. Brékingnyúz: Akciós gyorsnaszádok forgalmazásába kezdett a Boráros téren Matolcsy György miniszterelnöki megbízott. A hétvégén Felcsúton kinevezett
    SZAGPOLITIKUS elmondása szerint kizárólag jobbkormányos naszádok vásárolhatóak 455 Ft / Euró rögzített árfolyamon. Elmondta továbbá,
    hogy 2012-re minden magyar családnak kötelező lesz 1 db naszád beszerzése, amelyre kedvezményes 53 ezer forintos viziút matrica vásárolható.
    A matrica vásárlást elmulasztók egy központi számlaszámra is utalhatják a pénzt barátilag.

  5. @waterphone: Egy hajós ismerősöm mesélte, hogy kb. egy évébe került, mire sikerült visszaigényelnie a több ezer liter gázolaj árából az útalapot. Hosszasan bizonygatta, hogy ő bizony a hajójával a Duna vizén közlekedik, nem az országúton!