Míg a Fidesz ellenzéki törvényjavaslatokat kaszál el, addig a Fidelitasosok méhlegelőket. Ezzel kiérdemelték, hogy a Nemzetközi Mértékegységrendszerben (SI) az ostobaság mértékegysége az 1 Fidelitas legyen.

Nem ez az első alkalom, hogy a Conférence Générale des Poids et Mesures magyar kötődésű mértékegységet hitelesít. Olvasóink is nyilván emlékeznek még, hogy az orbánság mértékegysége az 1 Geci, a lényegtelenségé pedig az 1 KDNP, ami egyébként 100 CÖF.

Most újabb mértékegységgel bővült a kör: az ostobaság új SI mértékegysége a Fidelitas lett. Ezt azzal érték el, hogy pont ott kezdtek el dolgozni, ahol nem kéne, viszont hasznos munkát még soha nem végeztek. Az 1 Fidelitas az SI szerint 10 Semjén Zsolt, azaz 100 Németh Szilárd, ami pökhendiségben 1000 kilorogánnak felel meg.

Az Általános Súly- és Mértékügyi Konferencia további magyar vonatkozású mértékegységek bevezetét is tervezi, így a jövőben a nemgyarmatnaklevés mértékegysége a Putyin lesz. Ennek átváltásai: 10 Fudan, 100 Budapest-Belgrád. Szóba került a legutóbbi ülésen a Karácsony bevezetése is, ami 99% Gyucsány és 1% nemtudommi lenne, de végül ezt az ötletet egy Fidelitasnak nyilvánította a testület.