A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek.

"Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" – kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz Gyöngyöspata!" A rendőrség máris vasszigorral lép fel az egyenruhás bűnözés ellen, a múlt héten például 15 matrózblúzos érettségiző lányt lőttek ki. A belügyminiszter az után döntött a fegyverhasználat engedélyezése mellett az ilyen esetekben, hogy nem tudtak megbilincselni húsz masírozó pingvint az Állatkertben, akik szintén félelmet keltettek. "Ezentúl még a tehetetlenség látszatát is igyekszünk elkerülni." – összegezte mondandóját Pintér.

A rendőrség minden félelmet keltő egyenruhás ellen fel fog lépni a továbbiakban, BKV-ellenőrök és az urológiákon dolgozó nővérek ellen máris rengeteg bejelentés érkezett. Egyes egyenruháknál az azt viselők száma dönt majd, a közterületiseknek például nem kell új ruha után nézniük, amíg csak párokban járőröznek, a hétvégére tervezett XIII. Országos Fehérkesztyű Lakájtalálkozót viszont betiltották. A vidéki diszkók előtt pedig az ötnél több főt számláló Devergo-pólót viselő csoportok ellen már biztosan megkezdi az intézkedést a körzeti megbízott.

67 KOMMENT

  1. A vidéki diszkók előtt pedig az ötnél több főt számláló Devergo-pólót viselő csoportok ellen már biztosan megkezdi az intézkedést a körzeti megbízott.

    Na ez kemény. 😀

  2. “15 matrózblúzos érettségiző lányt lőttek ki”

    Nagyon helyes, halal minden fasisztara. Az aljas naci tuzoltok ellen, hasonlo intezkedest varok,undorito ahogy masiroznak a fecskendovel. Es ne hagyjak futni, az emberekben rettegest kelto apacakat sem.

  3. A BKV-ellenőrök elleni kemény fellépés különösen dícséretes, ők sokakban keltenek félelmet.

    A matrózblúzos érettségiző lányok kilövését is helyeslem, az ilyenek is mindig félelmet keltenek bennem: attól félek, nem bírom visszafogni magam és ott helyben leteperem őket. 😀

  4. A rendőrök nyugodtan kezdjék magukon a fegyverhasználatot. Elvégre nem kevés állampolgárban félelmet keltenek (most még). És ez nem is létszámfüggő, lásd traffipax.

  5. nagyon helyes, trend a lelke mindennek!

    még jó hogy a pápaválasztást rómában tartják
    el sem merem képzelni, milyen sajtója lenne, ha mondjuk a sándor palota előtt kardlapoznák a bíborosokat a rendőrök:s

  6. Bennem is félelmet keltenek az egyenruhás bűnözők. Meg is neveznék egy ilyen csoportot: munkaidőben bűnöznek, valakire mindig mutogatnak, mindegyiken öltöny van és az egyesületük neve kormányfrakció.

  7. @Alikam:
    Á névem Lákátos.
    Hát kíírem, én a sorun lakum a nogy csoládumma, becsűletbe, tisztessígbe, és mikóó gyünnek a polices emberek, ákkó mindig beremázok.
    A múútám miátt is binnem űk kítenek fíílelmet.
    Mééé?
    Me ci…., Me cigizek.

  8. @Dour (the sociopathic): túl rájos vágy hogy a rák egyen ki tíged tezsókám, májd jól leszoptáttyuk ászokat a rendőrgeciket ne izgujjá te csák, szólok a grófónák ászt jövünk két lóvál!!!!44négy!444

    ámúty mek a káftános zsidájok is etyenruhások őket is lójjék le, lehetólek a dunába bele!!!44! oszt ákkor csák mink leszünk pujárihercegek!44 na szokeresziszoszimó

  9. Félelmet legfeljebb a rekeszizmokban keltenek ezek a “rendőrök”,hogy kikészülnek a röhögéstől.
    Persze erről szegények csak részben tehetnek,mivel le is hugyozhatja,leköpheti a cigány.Nehéz ilyen szar törvények mellett tekintélyt kivívni.

  10. és innentől a Véderő hivatalos uniformisa az azúrkék hawaii mintás ing lesz fehér, illetve őrmestertől fölfele bézs vagy narancssárga vászonnadrággal, saruval vagy szandállal, a tisztek pedig propelleres sapkát kapnak.

  11. A legfőbb ügyészség felszólította a ruhagyártó szövetkezeteket, hogy 19-nél több egyforma ruhát nem gyárthatnak és azokat megyénként 1 darabos terítésben lehet értékesíteni.

  12. @Alikam: “Minek gyártotok fake híreket?”
    Miért? Ha Viktor is csinálhat fake híreket akkor egy álhírportál miért nem? (egymillió új munkahely, azonnali naqgyarányú, 2 hét alatt rend, mutyik vége, elszámoltatás, stb.) Ezen legalább lehet röhögni.

  13. Lehet ezen a Devergón röhögni, de azért a Lonsdale betiltásán komolyan el lehetne gondolkozni. Remélem, hogy valami paramilitary csoportnak eszébe jut, hogy abban járőrözzön, és akkor betiltanák végre.

  14. @Alikam: “Minek gyártotok fake híreket? “

    Ez nem alhir, ott voltam lattam. A Pinter megafonba uvoltotte nekik, hogy hagyjak abba masirozast, es azonnal vegyek le a felelemkelto bluzaikat. Miutan a lanyok nem voltak hajlandok levetkozni, szitava lotek oket.

  15. Micsoda humor, hahaha. Esetleg tudja valaki definiálni, hogy mi az, hogy félelemkeltő egyenruha ? A mi blökinknek például a postás is az és saját hatáskörben intézkedik.

  16. a nudista strandon láttam egy csomó jó nőt, de egyen ruha volt. na az ilyeneket kéne elvitetni! ma egyen ruha, holnap az összesen… ezek az igazán veszélyes egyenruhás bűnőzők, mert ideológiaiak!

  17. és ez mind semmi! nálunk a faluban lebontattak egy csomó egyforma házat, mert félemeletesek voltak. aztán kiderült, hogy téves jogértelmezés. (szemben az egyenruhás nővel, ahol inkább joghézagról van szó)

  18. és ez mind semmi! nálunk a faluban lebontattak egy csomó egyforma házat, mert félemeletesek voltak. aztán kiderült, hogy téves jogértelmezés. (szemben az egyenruhás nőkkel, ahol inkább joghézagról van szó)

  19. és ez mind semmi! nálunk a faluban lebontattak egy csomó egyforma házat, mert félemeletesek voltak. aztán kiderült, hogy téves jogértelmezés. (szemben az egyenruhás nőkkel, ahol inkább joghézagról van szó)

  20. Javaslom, hogy a rendőrök se viselhessenek egyforma egyenruhát, főleg tüntetéseken, hiszen ez már az utóbbi öt év történései okán bizonyíthatóan, megalapozottan félelemkeltő!

  21. @dukeekud: az apácáktól én is félek. meg azt olvastam a ‘zújságba, hogy a papoktól is kell. 10 év letöltendő mindegyiknek, törjenek követ Fertőrákoson!

    @Weöres Dániel: még jó, hogy visszafele adható, hiszen ki a faszom akarna nadragulyát enni. mondjuk a nokedli az húzós, de lehet élni nélküle.

  22. @dukeekud: de most parában van, mert nem tudja maradéktalanul igazolni, hogy kikben is keltettek félelmet azok a lányok. a bejelentő valószínűsíthetően egy politikusnevű, feltehetően izraelita, ennek ellenére szőke fürtökkel bíró ún. antipinista volt, de a nemzeti szent jobb kormánya nem engedheti meg magának ezt a blamázst, hogy egy ilyen politikusnevű szőkét jelöl meg bejelentőként. patthelyzet, a várható fejlemény, hogy pintér lemond, helyére pedig egy megatron nevezetű illetőt jelöltek ki, aki most tért vissza egy jekatyerinburgi drogelvonóról, és már tiszta. első intézkedései között említik a mátrix-típusú földfelszínpörkölést, csak ez speciális, lágyköpenyt is alkalmazó geotermikus pörzsölés lesz, mivel az hungarikum.

  23. A papokat kihagytátok az egyenruhás bűnözők közül.
    Csapatosan járnak, körmeneteket szerveznek, vasárnaponként nem átallanak a pokol tüzével fenyegetőzni, rovott múltukat az inkvizíció, a keresztes háború jellemzi, és ráadásul csúnya fekete ruhában járnak.

  24. A Pintér művek új munkahelyteremtő akciójáról van szó, emberek! Kerékpárt fognak gyártani, amit nem kell hajtani. Elég, ha félelmet keltő kerékpáros nadrágban ülnek rá, aztán a rendőrök elhajtják.

  25. Jaja, en fogorvos se lennek mostanaban, elvegre ki nem fel toluk? es mind feher kopenyben van… 🙂

    Na de viccen kivul komolyan nem egyertelmu ki ellen is van ez a torveny? Segitek: TALAROS testulet… es felelmet kelt a kormany kepviseloiben…