Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója.

"Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk, elindítjuk a pert a pakisztáni állami bíróságon" – nyilatkozta haragos fénnyel a szemében Jeszenszky Zsolt, alias DJ Jeszi, a Nemzetközi DJ Szövetség külső, tiszteletbeli levelező tagja.

A terepen operatív matricaellenőrző tisztként is dolgozó szerzői jogvédő elmondta, rengeteg filmet, valamint zenét találtak másolt formában Oszama tartózkodási helyén. "Egyik példánynak sem volt meg az eredetije, ráadásul találtunk egy tíz DVD-ből álló Jóbarátok összest is. El kéne már fogadni, hogy a kulturális tartalomért is kell fizetni, mert nem ingyen készül el!" – zárta mondandóját DJ Jeszi.

Mint kiderül, a Mahasznál tudták, hogy hol tartózkodik Oszama bin Laden, csak nem akarták elmondani Obamának, mert azt akarták hogy az al-Kaida fizessen jogdíjakat mielőtt megölik a terroristavezért.

24 KOMMENT

  1. Most akkor azért ölték meg, mert nem fizetett jogdíjat, vagy azért, mert ilyen DVD-ket mert tartani?
    A sejtek sejtése szerint mind csupán összeesküvés. …..
    Az al-Kaida és az Algida is cáfol.

  2. A hír természetesen megint hazugság – de ezt már megszokhattuk a Hírcsárdánál -, ugyanis a DVD-k dobozán ott virított a zsiráfos hologram.

    Hírszerzési jelentések szerint Osama megölése épp azért válhatott lehetővé, mert Osama önérzetesen elutasította a szlovák import DVD-k vásárlását, így viszont az Artisjusnak fizett reprográfiai díjak összege megrendítette az Al-Kaida pénzügyi stabilitását, így nem tudta fizetni az Osama biztonságára vigyázó embereit.

    Jelenleg az Artisjus és a CIA titkos tárgyalásokat folytatnak arról, hogy más terrorizmusgyanús országokban is a reprográfia díj emelésével fogják csődbe kergetni a terrorsta szervezeteket. A CIA nagyra becsüli az Artisjus e téren szerzett tapasztalatait, amelyekért cserében elit SEAL-kommandósokal bocsát rendelkezésére a magyar torrentbűnözők felkutatása és likvidálása céljából.

  3. teljesen nyilvánvaló a zösszefüggés sajnos:

    “Égszakadás, hangrobbanás
    Itt van a jövő, nincs több dobás
    Szörnyű tudni, hogy itt a vége
    Üzenetünket írjuk az égre”

  4. @Sün‼:

    Ezzel a kommenteddel most nagyon lebuktál, ui. Oszamánál másolt DVD-ket találtak, nem CD-ket. A Zsótti természetesen ott volt, de csak azért fotózta le a zsiráfmatricás DVD-ket, hogy az Artisjust népszerűsítő reklámfilmben bemutathassa: még a terroristák is fizetnek jogdíjakat!

  5. A CIA akkor fogott gyanút, mikor kiderült: a lemezeken nem a bólogató zsiráf hologramja látható, hanem egy teve mamuszban.
    Az Artisjus pedig már perrel fenyegetőzött, hiszen a népes Bin Laden családban Oszamahasz neve gyanúsan egybefonódni tűnik bizonyos magyarországi, önmagát hanglemezipari szövetségben érdekeltnek valló szervezettel.

  6. Mint kiderült,ezeket a zenéket használták kínzáshoz.A foglyok vallottak,csak ne kelljen megint meghallgatni.
    Látjátok,mennyire ütősek ezek a zenék?
    Egy CD-t azért az amcsik lenyúltak.Ez volt a leghatékonyabb,ezt felhasználjak saját vallatásaikhoz.
    Az a címe,hogy BIKICSUNÁJ FOREVER !

  7. És volt ott pár másolt Seal cd is, amiket az énekes rajongócsoportja begyűjtött.
    Innen ered az a tévhit, hogy a Fehér Háznak és a Hadügyminisztériumnak köze lehet az akcióhoz.
    A képeken Obama és a tanácsadói igazából egy Seal koncertet néztek.