Kreatív, proaktívról ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa nevű nemzetközi szervezet, amely a magas intelligenciájú embereket fogja össze.

Az indoklás szerint a közbeszéd retorikai színvonala, a logikai készségek és a józan ész oly mértékben szorultak háttérbe, hogy nem tudták tovább fenntartani a korábbi Nobel-díjak ellenére sem hazánk kedvező besorolását.

Ezen kívül megállapították azt is, hogy a szellemi életben „a dögöljön meg a másik tehene
gondolkodás mellett egyre inkább a „dögöljön meg mindenki” hozzáállás uralkodott el, így
pártállástól és világnézettől függetlenül hazánk olyan mocsárba süllyedt, ami eddig példa nélküli.

További veszélyként értékelték, hogy a televízió okozta elbutulás, illetve a butaság piedesztálra állítása például a Való világ vagy az Éden Hotel című műsorokban a lakosságot is az ostobaságba taszítja, amihez hozzájárulnak többek között Deutsch Tamás Twitter üzenetei, a köztársasági elnök helyesírása, Heller Ágnes nyilatkozatai, Vásárhelyi Mária logikai képességei, valamint Vona Gábor, mint olyan és Mesterházy Attila, aki még a maradék értelmeseket is hülyének nézi, valamint bármely SP-dalszöveg.

A Mensa képviselői szerint, ha ez így folytatódik tovább, hazánk hamarosan átkerülhet a növény kategóriába.

28 KOMMENT

  1. ezt a hirt lalykolom

    es azt lehet udni, hogy amikor mar noveny lesz (ez elkerulhetetlen) akkor gyomnoveny vagy legalabb valami haszonnoveny lesz? pl fu amit a tehenek lelegelhetnek

  2. Ez Baromsság! hogy képzellitek, ijeneket írhatok le. Itt minden naggyon szép, minden naggyon lyó és minndenky mindennel megg van elégedve. És egy porminens ember vagyok komoj poziccióban, csakk tudom mán!

  3. A poszt tetszik, csak az abban leírtakat ne egy autista srác photosopolt képével illusztrálljátok, plíííz! Legyen mondjuk a parlamenti tabló, vagy VV Évi, és Alekosz, esetleg Schmitt Pál.

  4. “ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa” … leszarom. De miért egy Down szindrómás srác fényképét tették a hír mellé?! Ezzel jellemzik az ostobát és a destruktívat? Ezzel a fotóval akarják demonstrálni, hogy milyen hülye is a Magyar?
    Durva sértés ez a fogyatékos embereknek.
    Feltételezem, hogy a cikk szerzőjeként megjelölt Milfajt Ferkó illesztett mellé ezt a fotót. Gondolom Ő is csak a VV-t nézi, ezért nem tudja megkülönböztetni az ostobát a fogyatékostól.
    Kiakadtam.

  5. Ez tényleg elég hihető cikk! Sajnos…
    Már látom lelki szemeimmel hogy egyes sajtóorgánumok átveszik ezt a hírt és tényként közlik! 😀
    Úgy mint a lédigaga klippjét készítő magyar srácot 😀