Orbán Viktor urológusok és a Magyar Turizmus Zrt. képviselői előtt beszélt a jövőről. A 2012-es év szlogenje "Magyarország, ugyanaz hátulról" lehet.

Míg az idei évben a fogászati, a jövő évben az urológiai turizmus lehet a kitörési pont. – ismertette Orbán Viktor az Anal Challanges című konferencián, majd bevallotta, hogy a fogorvosoknál is jobban fél az urológusoktól, mivel nekik még az arcukat sem látja. A kutatások szerint Európában rendkívül sokan szenvednek prosztata vagy egyéb urológiai problémáktól, így óriási potenciális piaccal lehet számolni.

A Malévval is elkezdődtek már a tárgyalások, hogy az inkontinenciában szenvedők számára öt wc-s, speciális járatokat indítsanak, hogy a távolabbi országokból is eljuthassanak hozzánk. Megkezdődött a tematikus év arculatának tervezése is, de egyelőre nem sikerült elfogadható képi megoldást találni. Eddig a hortobágyi Kilenclyukú híd kilenc gumikesztyűvel tűnt nyerőnek, de KDNP-s képviselők szerint homoszexuális konnotációi miatt nem támogatták.

A tematikus év elnevezése viszont már körvonalazódik, a Nyílik már az ánuszrózsa lehet a nyertes a minisztériumi névadó pályázaton.

12 KOMMENT

  1. Húú, a fene a gusztusát, én nemigen turkálnék egy kövér német nyugdíjas hátsójába.
    Inkább elmennék vasutasnak, a cérnagyárba takarítónőnek, vagy ha minden kötél szakadna, belépnék az MSZP-be.

  2. A meteurológusok előre jelzése szerint a fogászati túrizmus is csak a magyar, dolgozó polgároknak fog fájni.
    A vezér pedig a gömbérzéke mutogatása közben
    (szurkoló tábor kizárásával), anal-lizálta, hogy „azért lesz jó, mert azt mondtam”.
    A szóvivő szokás szerint megerősítette nonfiguratív mosolyáva?

  3. Ekkora kapitális marhaságot azért nem várna el az ember egy ország 2. emberétől! Mindent aszerint kellene vizsgálni, hogy mennyi adó folyik be belőle!!! Valyon mit fizet egy orvos / fogorvos / állatorvos / ügyvéd???
    Mit ér M.ország azzal el, ha az osztrák itt megcsináltatja a fogát és fizet zsebből – zsebbe, mint eddig mindig.

  4. @pandras11: Röhögni fogsz, de az osztrákok és a többi külföldiek számlát kérnek és azt benyújtják a saját egészségbiztosítójukhoz. Egy frászt fizetnek zsebbe! Ez jellemzően hazai gondolkodás!

  5. Na most, ha a múlt heti ötletet azaz a fogászati és az urológiai turizmust ötvözzük, hatalmas pénzeket lehet kaszálni.

    Hiszen az a nőgyógyász-szobafestő keres a legjobban, aki a komplett lakásfelújitást megoldja a levélbedobón kersztül.