Az elnöki helyesírási szabályok és az elnöki bor után mindenből lehet „Elnöki”. Schmitt Pál brandet tesz.

Schmitt Pál neve olyan jól cseng a hazai piacon, hogy a nevével bármit el lehet adni. A „Tesco Gazdaságos” mellett így hamarosan megjelennek az „Elnöki” cimkével ellátott termékek Schmitt Pál ajánlásával és sajnálatos arcképével.

Nagy népszerűségre számíthat az Elnöki Síkosító, amit Schmitt Pál maga főleg protokolláris eseményeken és Orbán Viktorral történő egyeztetések alkalmával szokott használni. Forrásaink szerint az elnök nagyon nehezen döntött, hogy melyik síkosító viselje a nevét és arcképét, de végül egy mangalica ízű, eredet védett magyar fajtát választott.

Az „Elnök Hajzseléje” is egészen különleges lesz, hiszen egyik oldalán az alktomány lesz, a másik oldalán pedig egy söralátét adóbevaláshoz. A pontos illata és összetevői még nem ismertek, de a szlogen már kész: „A hajára kenheti”.

Az elnöki brandet felhasználva fogászati hálózat is nyílik az országban Presidental néven, ahol minden magyar állampolgárnak, aki el tudja mondani, hogy „Mit sütsz Schmitt Pál, tán sós húst sütsz Schmitt Pál?”, elnöki fogsort készítenek ajándékba, így mindenki átélheti milyen lehet Schmitt Pál szájával élni és beszélni. Ehhez ajándék lesz a síkosító.

7 KOMMENT