Az alkotmány aláírása után Schmitt Pál elsőként a népszerű popsztárnak adta át az újonnan alapított Nemzeti Együttműködés Lovagja címet.

Az új alkotmány első példányának első, hiteles és feltekert másolatával ütötte lovaggá Fluort, Zoránt, egy másik ötbetűs művészt és saját magát Schmitt Pál a Sándor-palotában tartott rendezvényen. Az államfő kiemelte, a művész dolga az, hogy ne azt mondja ami van, vagy aminek lennie kéne, hanem valami egészen mást.

A kitüntetéssel jár egy fitnesz-wellness bérlet, egy kolontári nyaraló, 200 000 forintnyi melegételutalvány valamint fél óra lovaglás Overdose-n. De kötelezettség is, ugyanis a kitüntetettnek ezentúl folyamatosan együtt kell működnie a nemzettel. "Akkor ütnek lovaggá, ha úgy van, és az általában úgy van." – ismerte el pironkodva Fluor lovaggá ütése után, aki megtudta, lehet, hogy ő képviseli Magyarországot Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjén, mint Sir Fluor.

"A különböző korszakok és országok zsenijei különböző nyelveken beszélnek, de mindegyikükben egy és ugyanaz a láng lobog." – zárta az eseményt Schmitt Pál, majd aláírt néhány vegetáriánus receptet.

16 KOMMENT

  1. Elképzelem, hogy Fluor Tomi odaszambázik a shitpali elé, kecsesen ráhajol az elnöki asztalra enyhe pucsítással, mélyen belenéz az áLamfő szemébe és: na mizu, mizu, mizu? 😀

  2. “Csak akkor ütnek lovaggá ha úgy van,
    és általában úgy van,
    fent megtalálsz a Várban.

    Mert nekem bejön ez a szitu
    a sz*r alkotmány tervezet.
    Törvénykezzünk most olyat, amit
    megbánunk majd holnap!

    Héj kicsi Pál!
    Ó, szia, heló!
    Üssél lovaggá,
    mint két kicsi legót!
    Ó, na figyu már,
    mondom mi a szitu,
    te elnök én meg énekes.
    Na mizu, mizu, mizu?”