Harminckét informatikus dolgozott ma hajnalig hiába: a Matolcsy-csomag minden tömörítő progamon kifogott, viszont lejött két Államkincstár-crack.

 

Matolcsy György elmondta: „Azért tömörítettem így össze, mert az iPadem tök vékony, féltem, hogy nem fér majd rá.” A sajtóban megjelent információk után szerettük volna a teljes anyagot elérhetővé tenni, azonban a matolcsy.zip-re keresztelt csomagot, nem sikerült kitömörítenünk.

Utoljára akkor voltunk ekkora bajban, amikor Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét csak .iso kiterjesztésű CD-képfájlban tudta átküldeni az ex-miniszterelnök a saját laptopjáról.

Kormányközeli informatikai szakemberek a Matolcsy-csomag megismeréséhez a torrent-oldalakat ajánlották, amelyeken sajnos szintén nem sikerült használható verziót letöltenünk.

Sikerült azonban letöltenünk két olyan crackprogramot, amelyekkel a Magyar Államkincstárhoz férünk hozzá, közülük az egyik Selmeczi Gabriellává változtatja a Facebook-profilunkat, a másik pedig fizetési felszólítást küld a Gundel étterem részéről egy ki nem egyenlített kormányzati vacsora miatt, amely megnyitja az Államkincstár kapuit.

38 KOMMENT

  1. Most a fájlt vagy az iPadet tömörítette össze ???
    Ez Szíjjártó színtű volt.:))))
    Ha megnyitja és kicsomagolja a Bajnai.rar-t, utána el lehet menteni Matolcsy-nem megszorítás.rar-ba.

  2. ezek még esse tugyák
    7z-t használunk esetleg tar.bz2-t – sima zip-et nem 🙂
    tar -xvjf matolcsy_csomag.tar.bz2
    de a legtisztább legszárazabb érzés tényleg a /dev/null lenne

  3. Én informatikus phd vagyok, de azt még egy gyerek is tudja, hogy az iPad vastagsága és a rajta tárolható fájlok méreténe között nincs összefüggés.
    Felháborító, hogy ilyen cikk kerülhetett az Index címlapjára!

  4. Harminckét nimfomániás dolgozott ma hajnalig hiába: Matolcsy férficsomagja minden kitömörítési kísérletnek ellenállt, viszont létrejött tizenhat leszbikus kapcsolat.

    Matolcsy György elmondta: „azért töpörödött így össze, és azért ilyen tök vékony, mert az utóbbi időben sokat stresszelek, hogy kitesznek a kormányból.”

    Ahogy megjegyezte: „nagyon örülnék, ha a csomagom valamire használható lenne, nem tudom meddig elviselhető ez a töketlenkedés!?”

  5. @Laikus érdeklődő:
    Jajj KOLLÉGA!
    Mielőtt tényleg komolyan felháborodsz az informatikai tudatlanságon, amit szerinted a cikk tartalmaz, kérlek nézm már meg a blog fejlécét 🙂
    Segítek, hogy mire gondoltam:
    “Álhirportál”
    És én kimondottan örülök neki, hogy ilyen cikk is kikerül az Index címlapjára!

  6. @Mókás Buszkilincs:
    @Palmer Eldritch:
    Sajnos Laikus kollégának igaza van, tárgyi készülék vastagsága(vékonysága) nincs összefüggésben a rajta tárolható fájlok méretével. Öt, tíz, megkockáztatom, tizenöt kg-os fájlok tárolására is alkalmas a készülék, bár ez utóbbi méret nem minősül rendeltetésszerű használatnak.

  7. @okostojgli:
    OFF
    Drága Barátom! Ki mondta, hogy bármiféle összefüggés van a cikkben említett eszköz vastagsága/vékonysága, és tároló kapacitása között?? Mindössze arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell véresen komolyan venni a cikkben megjelent minden egyes szót 🙂
    @Laikus érdeklődő:
    Ha menő, ha nem menő: amint rápillantottam a HÍRCSÁRDA logójára, nekem megakadt a szemem az “ÁLHÍRPORTÁL” kifejezésen.
    ON
    Hová lesz a világ, ha már a viccet is magyarázni kell…

  8. @Artie: Köszönöm Artie a kedves hozzászólást! 🙂
    Félreértettél: egyáltalán nem voltam felháborodva 😀 És biztosítalak: teljesen tisztában vagyok az “irónia” és a “szarkazmus” fogalmak jelentésével. Ezennel befejeztem a kommentelést ehhez as poszthoz.

    További jó szórakozást!