A fiatalember erről egy nagyatádi betonház előtt beszélt

…pontosabban csak diktálja. Még több köztéri kamerát, leszbicsókot a fiúknak is.

Alekosz elmondta a villalakóknak: ha tényleg ő írja, izé, diktálja majd az alkotmányt, akkor mindenhol köztéri kamerák lesznek, amiket az állampolgárok is láthatnak, és aki gonosz vagy köcsög, arra rárakják a jelüket, és nyílt utcán kipárbajozhatják majd. Bevezetne továbbá olyan új alapjogokat is, mint a leszbicsókhoz való jog, amivel ne csak lányok köszönthessék egymást, mert az nemi diszkrini…diszikri….megkülönböztetés, hanem fiúk is, bár ha a fiúk ilyet csinálnának, attól ő személy szerint elhányná magát.

Magyarország államformája a királyság lesz, a király személyéről közte és Orbán Viktor között kell majd dönteni testmagasság alapján. A hivatalos pénznem az Euró bevezetéséig Szandikára változik, VV Zsuzsi meg menjen a picsába.

Lázár János S8-asát Alekosz az új alkotmány értelmében átveszi szolgálati autónak, egyebekben pedig Lázár János is menjen a picsába.

Ha az alkotmányszöveg elkészül, akkor már csak az országgyűlésnek kell elfogadnia, és Schmitt Pálnak átnéznie a helyesírást.

6 KOMMENT

  1. hamm-mer! megőrültél?
    és ha véletlenül összefutsz a szalaiannamáriával vagy a kiszeltündével? azért ezt a dolgot korlátozni kellene. mert ugye az meg bunkóság ha nem fogadod el valaki köszönését.