Már nem csak az irodában ropja, ebből lett a baj.

Gyurcsány „Takarodj” Ferenc meghallotta a hívó szót, és visszatért a közéletbe. Sajnos az alkalomra betanult koreográfia 4.8-as földrengést okozott országszerte, Indonéziában cunami riadót rendeltek el és Hoszni Mubarak széke is megingott.

A magyar közélet Michael Flatley-je ismét színre lépett, ám ezúttal tragikus eredménnyel. A sajtószabadságért tartott tüntetésen felcsendült „Feri gyere vissza”  hangjait meghallva Gyurcsány Ferenc felhúzta steptánc cipőjét, és olyan vad táncba kezdett, hogy a Dunántúlon földrengést okozott, sőt a rengéshullámok egészen Indonéziáig is  eljutottak, ahol 17 mikronos cunamit okoztak.

Gyurcsány Ferenc szeizmológusok és koreográfusok egybehangzó mérései szerint vagy a „Hello my baby, hello my honey” dallamára ropta, vagy az „Aljas kúszóbabok” Best of… CD-jére pogózott.

16 KOMMENT

  1. Mubarak példája Gyurcsánynak is intő jel: az őrült diktátorok kora már Afrikában is lejárt, az egyiptomiak sem unták meg, és nem mentek haza, Gyurcsányt is elűzte a tavaly áprilisi forradalom.

  2. forradalom tavaly?
    mi a faszom? valamit már megint átaludtam…mindig mondom magamnak: “Ildi fijam ne igyál annyit, mert átaluszod a az összes forradalmat te szerencsétlen vigéc”
    hát nem bejött bammeg?
    meg kéne kérdezni a tolmácsdroidot.

  3. A tavaszi narancsos forradalom során Szent Orbán pártja a lakosság egyharmadának segítségével kétharmados többséget szerzett a magyar országgyűlésben, s ezután sikerrel cseréltetett le valamennyi vöröscsillagot földön és égen. Ezzel függ össze a NASA kutatóinak legújabb megállapítása, mely szerint az eddig “Vörös Bolygó” néven emlegetett Mars valójában narancssárga. A Fiatal Degenráltak Szövetsége ezekután saját párthű embereire cseréli le a szocialista rezsim valamennyi hívét, még azokat is akik épp börtönben ülnek.
    Orbán igazságügyi minisztere erről úgy nyilatkozott, hogy még a börtönökből is el kell tüntetni a kommunizmust és helyét a “nemzeti melléfogás” narancsával kell betölteni.
    A tavaszi forradalom óta Szent Orbán, Magyarország pápája, guruja és ősi sámánja a magyar népességre mondott igézetét pénzeső tánccal próbálta megfejelni, ám a várt hatások sajnos elmaradtak, ráadásul az ég felé bámuló, égi mannát váró emberek zsebéből láthatatlan nindzsa-tolvajok (akik bár nem látszottak mégis feltehetően vörös ruhát viseltek) kiloptak valamennyi értéket.
    Orbán sírva értékelte az előállt helyzetet: “Mi most akkor mégis mit vegyünk el?”

    Summázva ennyiről maradt le Lendvai Ildi néni xD

  4. köszönöm szépen a felvilágosítást!
    tán jobb is ha a zember kimarad az ilyesmikből, inkább tényleg jobb aludni. csak nehogy arra ébredjek egyszer, hogy a Rákosi Filipp lesz a köztársasági elnök, a drága jó kócosfogú MádliFrei helyett.
    Szabó Pált sunáznám!

  5. Ekkora Böszmeséget! Ugyan kérem? Ha nem tetszik a táncom, el lehet menni magyarországról és indonéziából is.. De nem kell rám fogni a földrengést! Lehetne itt még egy darabig tesze-toszáskodni azzal, hogy ki miatt volt, ki miatt nem.

    Lári-fári, Lendvai Ildi néni! Az én forradalmamat is átaludtad? Pedig végig hazudtunk másfél-két évet pontosan azért, hogy legyen! Teljesen világos volt, hogy amit mondtunk, az nem igaz. Hazudtunk reggel, éjjel meg este (még jó hogy most időrendbe írom). Végeredményében nem volt nagy valami ez a forradalom sem.. le is osztottam a többieket: ELKÚRTUK!

  6. A földrengés okozója lehetett az is, hogy Feri szívéről nagy kő esett le, amikor megtudta, hogy Pótdíj(Zuschlag) az utolsó szó jogán sem mondott semmi rosszat róla az ítélethirdetés előtt…
    Remélem küld majd csomagot neki, ízlésesen valami balos alapítvány nevében…
    😉

  7. “Gyurcsányt is elűzte a tavaly áprilisi forradalom.”
    “Szögény” Mondaná Matula bácsi. A zelsöprő fülkeforradalomról van szó? Amit Szíjjártó ágyúszavára a forradalmi tömegek bonyolítottak le élesre töltött szavazó céduláikkal? Nagyon keservesen megbánják még ezt.