Fásy Ádám üzleti lehetőséget is lát az új HÉV-ben

A fonódó villamos után további korszerű újításokkal gazdagodik Budapest az elkövetkező években – szerepel a BKV és a Fővárosi Önkormányzat közös nyilatkozatában. Jön a csűrdöngölő HÉV, az okádó troli, és a szuvasodó fogaskerekű.

A csűrdöngölő HÉV a Budai Fonó és a Szentendrei Skanzen között közlekedik majd. A járaton szabadon lehet pálinkát főzni, asztalra szarni, és örömapaként részegen, artikulátlanul katonanótákat ordítozni (a vőfélyi behugyozós őrjöngéshez kiegészítő jegy váltása kötelező).

Az okádó troli a Clark Ádám téri körforgalomban fog körbe-körbe közlekedni. A rövid várakozási idő javítja az egész BKV ún. „várakozási statisztikáit”, mert a járatok 6 másodpercenként indulnak és a teljes menetidő a közlekedési viszonyoktól függően 7 és 13 másodperc között fog alakulni.

A szuvasodó fogaskerekű továbbra is a Városmajorból indul, de egy korábbi paktum szerint nem a mostani végállomásig, hanem a Demszky Gábor margaréta fehér fogait is megalkotó, Mephisto Szmájlí magánklinikáig közlekedik.

Az I. kerület sem marad ki a fejlesztésekből. A be/le sikló 2012-től egyenesen Schmitt Pál bronzáriumáig emelkedik a Sándor Palotában, visszafelé pedig fék nélkül ereszkedik egészen a Dunáig.

Állandó szakértőnk, Pista bá is kommentálta fontos hírt:

„Fonódó bazmeg?! Mi az, hogy fonódik a villamos bazmeg?! Mert ha két szerecsen fasz fonódik össze egy méretes üzbég szenior pina bevételére, azt még megértem, de ez…?!”

5 KOMMENT

  1. HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM

    Felhívom a cikk szerzőjének, angyalendrének, valamint a Hírcsárdának a figyelmét arra, hogy cikkükben valótlanul állítják, hogy az alábbi szolgáltatások újonnan, kizárólag a csürdöngölő HÉV-en lesznek elérhetőek:
    – asztalra szarni,
    – örömapaként részegen, artikulátlanul katonanótákat ordítozni
    – a vőfélyi behugyozós őrjöngéshez kiegészítő jegy váltása kötelező.

    A valóság ezzel szemben az, hogy mindezen szolgáltatások már most is, a BKV Zrt. valamennyi viszonylatán elérhetőek. A különbség azonban az, hogy jelenleg csak az Üzletszabályzat által definiált ún. “utas” által hozott, a kézipoggyász méret- és súlykorlátait meg nem haladó asztalra (célszerű kempingasztalnak lennie) lehet szarni. Illetve a behugyozós őrjöngést a Fővárosi Önkormányzat rendeletében meghatározott díjszabás értelmében nem kötjük kiegészítő jegy váltásához, és ennek társadalmi fontossága miatt ilyesmit a Fővárosi Önkormányzat a jövőben sem kíván bevezetni.

    Kérjük tehát, hogy cikküket a valóságnak megfelelően ne módosítsák, ellenkező esetben jogi lépéseket kell foganatosítanunk önökkel szemben.

    Üdvözlettel:
    Vitézy úr nevében a
    BKK Zrt. Rózsaszín Ing Beszerzési Igazgatósága (BKK-RIBI)