Jól sikerült a gyűlés

Hétfőn este Strasbourgban rendkívüli körülmények között tartották meg az Európai Parlament polgári szabadságjogokkal, valamint igazságügyi és belügyi kérdésekkel foglalkozó bizottságának (LIBE) rendkívüli ülését.

A LIBE hétfőn este egy Swingerpartyn vitatta meg az Európai Parlament hivatalos álláspontját a magyar médiatörvényről. A rendezvényre meghívták Orbán Viktort és Szalai Annamáriát is, akik családi okokra hivatkozva nem tudtak részt venni.

Az első aggályt, miszerint a törvény a más államokban alapított médiaszolgáltatókra is vonatkozik, még a masszázsolaj kiosztásakor jelezte Neelie Kroes médiaügyekben illetékes EU-biztos, és azt kérte, térjenek rá vissza a tejszínhabos nyalakodás után. Kroes elmondta, hogy az ezzel kapcsolatos aggályait már egy pszichedelikus élményfürdőben jelezte az illetékeseknek, akik erről bizonyára megfeledkeztek.

Második érvként a tartalomszabályozás internetre kiterjeszthetőségét bírálta, miután leállíttatta a videókamerákat. A harmadikra már senki nem emlékszik, és bár részletes képriportunkból beugorhatna, sajnos a képanyagot a jelenlegi szabályozásra tekintettel nem tudjuk úgy elérhetővé tenni, hogy kiskorúak ne férjenek hozzá, de gazdag fantáziájú olvasóinknak elmondjuk: körülbelül úgy kell elképzelni, mint a Tágra zárt szemek c. filmben.

2 KOMMENT

  1. Pont fordítva: a szegényes fantáziájúak képzeljék el a Tágra zárt szemeket.
    A gazdagabbaknak a “Jenn og stor-hale nigger stryge kvartet” című dán szerelmesfilmet ajánlom.