A koncepció extra adag feszültséget ígér

A kritikusok szerint Hollywood már csak elvétve tud újat felmutatni, de ettől függetlenül szárnyra kapott a hír. A készülő alkotás fölött egyelőre James Cameron bábáskodik, mint producer.

A rendezésre több jelöltje is van a producernek, eddig Darren Aronofsky és Christopher Nolan tűnik esélyesnek, bár még egyikőjük sem nyilatkozott az ügyben. A sztori azonban már ismert: egy nemzetközi illegális lekvárfőző csapat nyomába ered az amerikai hadsereg. Az üldözés négy kontinens helyszínein zajlik majd versenyben az idővel, ugyanis azt gyanítja a titkosszolgálat, hogy az új amerikai elnök beiktatásakor tervez majd a banda rengeteg lekvárt befőzni.

James Cameron hozzátette, a film szakít a digitális trükkökkel és a lélegzetelállító akciójelenetek közepette tényleg elkészítik majd a különböző lekvárokat, a költségvetés eddig tervezete szerinte legalább 6 mázsányit.

A műfaj egyébként nem új. A hetvenes évek elején népszerűek volak Amerikában az ún. jamploitation filmek, amelyekben lengén öltözött nagymellű afroamerikai nők és fegyveres férfipartnereik lekvárt főztek rengeteg gyilkosság és erőszak közepette.

6 KOMMENT

  1. 3D lesz?
    faszér’ nem lehet megírni azt ami igazán fontos?
    csöcsök-pinák száma/perc, korhatár-besorolás (szarnamari ajánlásával), drogosok-e a niggerek a filmben vagy csak simán alkeszek, milyen állagú lesz a lekvár, a nagymamát blue box háttér előtt mozgatják-e majd, vagy igazi konyha lesz meg ilyenek.
    kicsit kapjátok már össze magatokat, mert ez a cikk így legfeljebb a sztorimagazin szintjét éri el!!!

    és persze tájékoztassatok kiegyensúlyozottan, úgyhogy legyen egy riport a levkárral, a nézőkkel, a jegyszedőkkel, az animátorokkal, és a lekvárt nem befőző niggerekkel is!

    miért kell mindent a szátokba rágni? azt a betyárseggű úristenit neki!

  2. Lendvai Ildi néni: meg kell vedenem a csardat, mert amikor azt kerded: “a nagymamát blue box háttér előtt mozgatják-e majd, vagy igazi konyha lesz”, akkor latszik, hogy nem olvastad eleg figyelmesen ezt a reszt a hirben: “James Cameron hozzátette, a film szakít a digitális trükkökkel és a lélegzetelállító akciójelenetek közepette tényleg elkészítik majd a különböző lekvárokat”.

    Nekem ebbol az jon le, hogy igenis panelhaz konyhajaban fogjak sokan fozni a filmben a lekvart, de eppugy eldugott papua torzsek varazslokunyhoiba is beteszik a felszentelt PB palackot es az egyegos rezsot.

    A film eddig elkeszult elso 3 percet egyebkent bacground torrentrol mar lehet tolteni, en megneztem, es komolyan akkor ejszaka eltaxiztam a teszkoba egy uveg nagymama lekvarja – szilvaiz keszitmenyert! Szoval durva lesz, de nagyon.