Tavaly is sikeres volt a kampány

A tavalyi évhez hasonlóan a 2011-es Sziget fesztivál is először csak egy kicsit lesz veszteséges, majd a környezetében élők feljelentései miatt veszélybe kerül a megrendezése, ám a végén minden jóra fordul – tájékoztatta a HírCsárdát Gerendai Károly.

„Már megkezdtük az országos méretű kampányunkat, ezúton is szeretném kifejezni hálámat Tarlós Istvánnak, amiért minden évben beleköt a fesztiválba, ezzel biztosítva nekünk ingyenreklámot” – köszönte meg a főpolgármesternek Gerendai, majd hozzátette: egy ilyen reklámkampány több százmillió forintjába került volna a szervezőknek, de sikerült okosban megoldani ingyen.

A Sziget információink szerint már meg is állapodott Tarlóssal: amennyiben a főpolgármester támogatottsága csökkenne Budapesten, bármelyik, általa választott napon megjelenhet a fesztiválon és rendet tehet a drogosok, punkok és melegek között. „Erre a célra külön nyugati színvonalú melegeket és drogosokat hozatunk, a punkokat pedig külön partyvonatok szállítják majd Oroszországból” – tájékoztatott Gerendai.

A főszervező azt is elmondta: mint minden évben, az idén is örülnek, ha a fesztivált ki lehet hozni nullszaldósra, bár ez az utóbbi években még egyszer sem sikerült, sőt, tulajdonképpen nem is érti, miért szerveznek még mindig Sziget fesztivált.

5 KOMMENT

  1. Kedves kárcsi. Ha mocskolódsz legalább legyél tájékozott. A hétköznapi csalódások, alias PICSA egy szélsőbalos punk zenekar, akik a magadfajta őseredetűen erősen pigmentált egyedek színvonalának megfelelően zenélnek. Ezekben a körökben szoktak jó kis késelések lenni na meg persze törzshelyeden a félkarú rablókkal felszerelt csehóban. Érted már mi a különbség a két zenekar között Kárcsikám?

  2. Ejnyeno, hat mar ezek a balosok karikasostoroznak analisan, meg viperasan utik a fradistakat? 🙁 Na oda sem megyek tobbet akkor!

    Hanem arra igazandibol kivancsi vagyok, az a mislen csillag fogja-e bevilagitani a nagyszinpadot, vagy akkor hogy? :(((

  3. Egyszer aztán már tényleg elmaradhatna ez a Sziget fesztivál!
    A környék lakói este legalább nyugodtan tudnák nézni a lábgombás, körömgombás, hüvelygombás,szorulásos, hasmenéses, prosztatamegnagyobbodásos TV reklámokat.
    A koncertezőknek a csápolás helyett meg irány a Vidám Vasárnap!