Pista bá az mutatja, hány cigit sikerült eddig lehúzni Bradről

Brangelina már jó ideje Budapesten lakik, ezért megkérték a HírCsárda szakemberét, Lakatus Endre Istvánt, tartson nekik tréninget, hogy hosszabb távon is el tudják viselni az életet Magyarországon.

„Adj egy szál cigit!” – így kezdte Pista bá Brad Pitt mentális felkészítését a magyarországi életre. Brad Pitt azt felelte, nem dohányzik, és az egész házban nincs dohányáru, de Pista bá bebizonyította neki, hogy Budapesten csak a lejmoló rámenősségén múlik, hogy végül mégiscsak előkerüljön egy fél csomag Kossuth Pitt zsebéből.

Ezután Pista bá felhívta Brad figyelmét néhány egyszerű szabályra, ami a hétköznapi életet megkönnyíti: „Ha Budapest utcáin mászkálsz, ne az emberekre nézz, hanem magad elé. Lehetőleg vágjál szomorúbb arcot mint a koldusok, így senki nem fog lehúzni. Nézzél olyan szomorúan, mint a Benjamin Button plakátján, és legyél olyan geci mint a Trójában.”

Pista bá a budapesti közlekedésre is felkészítette a filmsztárt: „Ha autóval vagy motorral közlekedsz, mindig legyen egy tízezres a forgalmidban. Ha buszozol, ne lyukassz: a tömbjegy a gyengék imakönyve. Ha elkap az ellenőr, ne mondd meg az igazi neved: mondj kamu nevet, hogy Robert De Niro vagy Sharon Stone, és adj meg egy kamu lakcímet. Vagy megadhatod a mostanit is, mire a csekk kijön, itt már úgyis a George Clooney fog lakni. A villamoson engedd felfurakodni a gyerekeidet, ők majd foglalnak neked helyet. És ha Hegyi Barbara bemondja a négyes-hatoson, hogy Final Station, azt vedd komolyan!”

Az első tréning elméleti része után következett a gyakorlat: Brad testőrök nélkül ment le a Fény utcai piacra, és hazafelé begyűjtött három BKV-csekket és négyszáz forint adományt aprópénzben.

4 KOMMENT

  1. Hosszú-hosszú tréningezésre lenne szüksége kis Bradünknek, hogy túlélje a magyar viszonyokat, mit tréningezés, ide kellett volna születnie!
    Most már sem talpraesett vagány, sem igazmagyarérzelmű mélymagyar nem lehet belőle, na és anélkül ,, nehéz évek-(esetleg) évtizedek várnának rá a fülkeforradalmárok földjén,,,,,

  2. Megneztem a minap szegeny soarus ugynoknot. Hu, na ez az a szineszi teljesitmeny, amivel nalunk a film+-on lehet TV premierre nevezni… Egyebkent a tanacsado jo munkat vegzett, de a tarhalasi tudasa gyerekmese. Amikor par eve Romaban kijottem a repteri vasut allomasarol, abban az izgaga masodpercben ott termett egy toloszekben tolt idos olasz matrona, es a tolojaval egyutt olyan utemben lejmoltak, hogy csak neztem. Igaz, kesobb minden nap mas-mas lejmolo csorda szegodott a nyomomba, de ez a tolokocsis volt a plane, mert amikor feszes buszkeseggel elindultam az utcan, tolatak utanam, hangosan lejmolva :>