A szombati UTE-FTC örökrangadót követő sajtótájékoztatót Mészöly Géza azzal zárta, hogy bárcsak minden héten hasonló mérkőzések lennének a Megyeri úton.

A vezetőedző azonban nem a fölényes győzelemre, hanem a meccs alatt, a fradi táborból a pályára bedobált értéktárgyakból származó „extrabevételre” gondolt. „A gondnokunk, Frici bá’ most összesíti a pályán talált tárgyakat, de már most biztos, hogy a játékosok prémiumát december közepéig fedezni tudjuk ezekből.” 

A szigorú motozások miatt a bedobálásra szánt klasszikus eszközöket (metrófogantyú, hegymászóbalta, 3 kilós tükörponty, használt téli gumi, banán – a szerk.), ezúttal lehetetlen volt a nézőtérre becsempészni. Az elkeseredett szurkolók így csak a náluk levő értéktárgyakat dobálhatták be, főleg az újpesti kapus irányába.

Balajcza Szabolcs utólag mosolyogva beszélt az eseményekről: „3-0-nál a szokásos öngyújtók repültek felém, mondjuk volt köztük egy-két gravírozott zippo is. De igazából a negyedik gólunk után jöttek a komolyabb tételek.

Dobáltak már be furcsa dolgokat

A kapus 70 mobiltelefont, 200 slusszkulcsot, több tucat arany és ezüst dögláncot, egy db S-es mell-implantátumot, valamint 3 db pacemakert számolt össze.

Mészöly Géza a HírCsárdát külön tájékoztatta a kettős rangadók visszaállítására tett javaslatáról. Tervei szerint a meccseket kizárólag Újpesten rendeznék.

3 KOMMENT

  1. Azért a kapus, ha úriember, a mellimplantátumot leadja a talált tárgyak osztályán. Hát mégis, mit kezdene egy fél párral, nemdeugye? Bár, ha beleapplikál egy mobilt, és az egészet aranyláncokkal rögzíti a fején, akkor egy dizájnos, egyedi, és – nem utolsó sorban – ütésálló headset boldog tulajdonosává válhat, amit akár meccsen is hordhat.