Európai színvonal várná őket


Kollégái az úszó eb elkommercializálásával vádolják Gyárfás Tamást, a szövetség elnökét, aki a vádak szerint feláldozott néhány versenyszámot a szponzoráció oltárán. Gyárfás szerint csak használ a versenynek, hogy a váltóúszást az Aquaworld sodrófolyosójában, míg a toronyugrást az ERSTE Bank Népfürdő utcai székházában bonyolítják le.

Sokkal nehezebb a dolgunk, hogy a medencében Andante bőrkanapékat kell kerülgetnünk, amelyeknek a remek minőségéhez természetesen nem fér kétség.” – fogalmazott óvatosan egy brit versenyző, majd felmutatta a kezébe adott Mirabell, a meghitt ragyogás táblát.

Lapunk munkatársai is felfigyeltek néhány furcsaságra, például a 100 méteres pillangóúszás döntője a szervezők szándékai szerint a gyermekmedencében kerül megrendezésre, mivel takarékossági okokból így kevesebb vizet használ fel a mezőny. A szinkronúszás selejtezőinél azonban már a közönség néhány tagja is felháborodott, mivel erre a jakuzziban került sor, fürdőruha nélkül, gyakran férfi versenyzők bevonásával. “Számunkra fontos a Luxx Videó támogatása, és fürdőruhában is Sandra Ironlung lett volna a legjobb.” – emelte ki egy napszemüveges szervező, aki kérdés nélkül csapódott hozzánk.

A magyar válogatott teljesítményét is akadályozzák a nagyméretű szponzorfelületek, Cseh Lászlónak például egy citylight poszterrel a hátán kellene leúsznia távját.

4 KOMMENT

  1. Kimaradt a hírből (pedig a Hírcsárda nagyon alapos és pontos szokott lenni), hogy az én
    vagyonvédelmi cégeim gondoskodnak az egész úszó eb biztonsági szolgálatát.
    Magam például fürdőgatyában vegyülök el a szinkronúszók közt. Még nem tudom, hogy a férfi, vagy a női versenyzők közt.

  2. mindegyis sanya, a kis satnya lábacskáidról, úgysem hinnék, hogy férfilábak, a bajszod meg nem lóg ki a vízből, hogy felismerjenek,de ne is tegyél fel orrcsipeszt, jobban el tudsz vegyülni a vízben, nem kell, hogy kilógjon a harminckettes lábad….Ha vége az EB.-nek kapsz egy bronzérmet

  3. Csak a hugyos-managertablettas haverodat ne vidd sanya, mert korbepisili az osszes medencek sarkait, de fent allva, es bele a vizbe nyugodtan, hiszen pont toled hallottuk anno: “en nem lattam oket, tehat nyilvan ok sem lattak engem”.

  4. Béla néni :
    Lábam 34 és feles . A zsebem a nagy! Bronzról nemtudok, Smittpali aranyat igért.

    Nevem kotelezo: (nincs ékezeted?? Adjak ? 🙂
    Kiss-Hugyost egy külön gyerekmedencébe ültetem a vb idejére, a többlet-vizet, ami keletkezik
    körülötte,nagyteljestményű leeresztővel folyamatosan szivattyúzzák.