Vágó István erről a pokolban beszélt

A népszerű médiasztár Vágó István, a szkeptikusok társaságának kiemelt támogatója meglepő hírt osztott meg portálunkkal: Hisz!

„Egyik nap arra ébredtem, hogy teljesen szkeptikussá váltam a szkepticizmussal szemben. Felemelő érzés volt, bár erre az édes zsibongásra az is ráerősített valószínűleg, hogy előző este kaptam meg egy hitelközvetítő cég, ”Az év uzsoravigéce” kitüntetését.”

Vágó csillogó szemmel mesélt megvilágosodása történetéről, amely szerint a szent reggel óta a pénz mellett sok más dologban is tud hinni. „No, ettől azért még nem veszek be mindent, amit mondanak!”

Egy stúdióbeszélgetésen Németh Sándor főlelkész például arról próbálta meggyőzni a tévést, hogy Pajor Tamás nem fésüli át a haját egyik fülétől a másikig, hanem az tényleg ott nő, ahol látszik, amire a huncutul somolygó Vágó kategorikusan a: „Nem hiszem” választ adta.

Hasonlóan válaszolt a Yeti; a Markoláb; a Télapó; a Tényleg Hívő Fideszesek; és Egy Tisztességes Demszky Gábor – létezésével kapcsolatban. A fogtündérekről viszont meggyőződéssel állította, hogy léteznek, bár még csak felülről látott ilyeneket. A rövid beszélgetést követően sietve távozott a PAX TV-be, ahol új, közös műsort készítenek Tihanyi Tamás távgyógyítóval.

8 KOMMENT

  1. Én rendszeresen távgyógyítok: felhívnak, h vmi baja van a gépnek, vmit kiírt, és nem működik… 🙂

    Néha úgy érzem, h a Gyurcsok József reinkarnációja vagyok…

  2. namosthát ki az a gyagya aki nem hisz az aranyos Yetiben meg a Markolábban, eddig csak a vágópityu volt oly hitetlen, nademostmár ugye ő is megtudta ám hogy több dolog van égen s földön, na meg azalatt is, mert ugye itt a fényképe amit a pokolban fotózott egy paparazzi, hát csak helyrekerülnek a dolgok, hinni is kell mer aztán nem jön nektek még a Tapló Télapó sem!!!

  3. Vágónak halálközeli élménye volt,s a Fénylény megérttette vele a banki reklámok ártalmasságát.A jólfizetett munkáról lemondani nem tudott, de megígérte, jótékony célra fogja fordítani a bevételt,így saját magát támogatja.

  4. Pista rögtön engem hívott, amikor megvilágosodott. Mondta :
    – te Sanya, gyere, ezt megünnepeljük.
    Napersze, megint nekem kellett fizetni, Pista inkább megeszi a saját sz…., izé szendvicsét.
    Haha, ez a Pista, egész idő alatt ült a pénzén.

  5. Hát ha egyszer aranyban van nekije, akkor csak azon ülhet a fenébe sanya, hogy kipézézed a mi pistánkat, hát végre hisz, ne cseszegesed már, van neked mibűl fizetni!!!!!

  6. “…teljesen szkeptikussá váltam a szkepticizmussal szemben. …”

    Üt! De nagyon jó!

    No és hisz – ahogy a tzikk is utalt rá – az uzsorakamatos cégekben (“Egy cég mind felett, egy cég az Egyetlen”), mer’ azok lyót tesznek a zemebrekkel, hogy adnak nekik pénzet.

  7. Hit meg szkeptikusság: 1 élmény: legutóbb a kínai bótban megkérdezte egy asszony az eladótól, a függönyt markolászva: “Ez anyagból van?” Még jó, hogy Chang úr nem filozófusokat alkalmaz eladónak. Mi lett volna akkor? Pl.: “Nem, ez nem anyagból van b+, a való világ csak a tudatunk által létrehozott illúzió, önmagában jelenségszintű, irreális projekció, az állandóság támasza nélküli; nincs olyan vonása, amely két egymást követő percen keresztül igaz volna; röviden: a negációtól
    csak az átsejlő immanens valóság választja el.”