Elképesztő lelet

Szenzációs leletre bukkantak kínai régészek, akik Trója romjainak másolatát találták meg egy senzeni akkumulátorgyár és egy bezárt széndioxid-üzem között.

A régészek éppen egy új ásót teszteltek egy veszélyes hulladékosban, amikor valami keménybe ütköztek. Először arra gondoltak, hogy egy újabb dioxinos hordó, esetleg némi azbeszt nyomára bukkantak, ám legnagyobb megdöbbenésükre Trója 1:1-es másolatát forgatta ki a szerszámjuk.

Könnyek futották el szememet, hiszen mindig öröm olyasmit találni, amit nem mi ástunk el. Ráadásul ezzel 9 000 000 százalékra teljesítettük a tervet.” – mondta el a régészek párttitkára, Li-csej Po. A 100%-ban fröccsöntött műanyag Trója valószínűleg egy las vegas-i kaszinó megrendelésére készülhetett, ám miután kiderült, hogy egyben fröccsöntötték ki és nem lehet elszállítani, inkább elásták egy illegális veszélyes hulladéklerakóban.

A komplex leletegyüttes értékét csökkenti a távolabb talált 400 darab Brad Pitt, amelyek egy technológiai hiba miatt kínai arcvonásokkal készültek.

2 KOMMENT

  1. Szerintem a régész hazudik, ők áshatták el, mert abból a több tonna müa. palackból fröccsöntötték, amit innen importáltak.
    Miért nem helyezték át Kínába Las Vegast, akkor nem kellett volna a műalkotást elásni, remélem nem sérült meg!