A rakétakísérletek teljesen békés célúak.

A  Nemzetközi Befektetési Bank nevű orosz kémbank és a Fudan kínai elitegyetem és kémközpont befogadása után a magyar kormány észak-koreai mintára rakétakísérleteket fog végrehajtani.

Az első kísérleteket a szokásoknak megfelelően a Japán-tengeren végzik, a második körben viszont az ellenzéki együttműködésre lövik ki a rakétákat.

A magyar rakétafejlesztés a MaSat programon alapul, ami eddig csak két darab 10 centiméter oldalú kocka műholdat hozott létre, de ezt fogják rakéta méretűvé felnagyítani és kilőni Gyurcsány Ferencre.

A rakétafejlesztésre nyílt tendert írnak ki, amit a kiírás szerint a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mészáros Gasztro Korlátolt Felelősségű Társaság fog megnyerni, valószínűleg tévedésből.

Kovács Zoltán kormányszóvivő elmondta: a rakétakísérletek teljesen békés célúak, többek között ezzel fogják 2022-ben a választók között szétosztani a krumplit.

Ha az észak-koreai modell beválik, akkor hamarosan tilos lesz nyugati újságokat és portálokat olvasni, a kormány saját szittya, hátranyilazós operációs rendszert fog készíteni “Nyílunx” néven és megalakulhat az Nemzeti Éhezésügyi Felügyelet.