Focirajongó, le sem tagadhatná

Az eskü letétele után valamennyi miniszter frissítette iwiwes adatlapját, Orbán Viktor állapota pedig Facebookon miniszterelnökre változott. A kormány nagy hangsúlyt helyez a jövőben a webkettesedésre, így például ismerősnek lehet majd jelölni a kormány tagjait a két legnagyobb közösségi portálon.

Már felkerült egy közös csoportkép is, az iwiwről jól ismert “mi” képaláírással, és néhány a Parlament mosdójában vakuval elkapott portré is már a képgalériákban van. Az események egyébként is felgyorsultak a neten: a Facebookon Martonyi János bejelölt külügyminiszter megbökte Robert Ficót, míg Schmitt Pál virágot küldött Pelczné Gál Ildikónak, Mesterházy Attila pedig lájkolta a Basszuk el az időnket Facebookon csoportot.

Pintér Sándor nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egyelőre egy ismerős felkérést sem fogadott el, és csupán megtévesztő információkat tesz közzé arról, éppen hol tartózkodik. Orbán Viktort egy nap 40 000-en jelölték be, összefutottunk kapcsolatcímkével, ők valószínűleg a Kossuth téren láthatták a miniszterelnököt.

Megkérdeztük Szalai Annamáriát is, az ORTT fideszes tagját, vajon terveznek-e bármiféle tartalom korlátozást az interneten, ám egyelőre csak az merült fel, hogy hazai felhasználó ne adhasson el külföldinek földet a Farmville-ben, és Second Life-ban is vezessék be a kettős állampolgárságot, ezen kívül azonban egyelőre nem vetődött fel érdemi ötlet.

Navracsis Tibor is változtatott egy-két dolgon (bár még régi profilja van)

A fejlesztőknek is új kihívásokkal kell szembesülniük, mivel számos MSZP-s politikus igényelte az “Előzetesben” állapot bevezetését, illetve a profilfrissítést vonalas telefonon, mivel a börtönben csak ez érhető el.

Bajnai Gordon iwiwes köremailben köszönte meg mind a 320 támogatójának, hogy mögötte álltak a nehéz időkben is, és felhívta a figyelmet a Vaterára feltöltött ajándékokra, amelyeket az IMF látogatásai során kapott (két golyóstoll, napelemes számológép, kacsintós pénztárca).

6 KOMMENT

  1. “Mesterházy Attila pedig lájkolta a Basszuk el az időnket Facebookon csoportot.”
    Micsoda mocskos szája van Mesterházynak! Ki gondolta volna.

    És akkor ez most olyan, hogy ha nézik az oldalukat, és valaki csinál egy ilyen obamagirl-stílusú Utube videót a kedvenc képviselőjéről, azt fel tudja tölteni neki ajándékba?
    Jó, csak vicc.