Vannak, akik nem kapták meg

Az Oktatási és Kulturális minisztérium honlapján már vasárnap reggel elérhetővé tették a tételsorokat, amiket 15.000,- forintért lehetett letölteni. A minisztérium illetékesei szerint erre azért volt szükség, mert a tárca rendkívül rossz anyagi helyzetben van.

Az internetről letöltött tételsorokat számos érettségiző már vasárnap elkezdte megoldani, hogy hétfőn már felkészülten tudjon nekilátni. Arra a kérdésre, hogy nem egyenlőtlen-e így a küzdelem, a tárcánál azt mondták, csak az életet modellezik, ahol a gazdagok jobban érvényesülnek és több lehetőségük van, így valóban egy életre felkészítő vizsgává tud válni az érettségi. Ez magyarázza azt a külön borítékot is, amit a feladatlap mellé adnak és pénzt lehet benne elhelyezni.

A mellékelt tájékoztató szerint 10.000,- forint elhelyezésével lehet egy jeggyel jobbat elérni, Budapest kivételével, ahol ez 15.000,- forint.

10 KOMMENT

  1. tikvakos a szemem.
    még a nyolcvanas években belenéztem védőszemüveg nélkül az ifjúság lánglelkébe. sok gondot okoz ez nekem.
    egyszer majdnem magam fölé tepertem az orbánviktort is mert azt hittem, hogy a ságváriendre.

  2. Esküszöm, HírCsárda Szextábort fogunk szervezni a nyárra a kedves olvasóknak, mert annyian szúrnának annyi másokat, hogy abból már egy kész fakírágyat lehetne készíteni…

  3. én igenis megnézném ahogy a szíjjártópéter vona-kodva meghúzza a hajdúpétert. aztán fordítva. ha megunnám elvonulnék dóra-kúrára. aztán fordítva.
    megnézném a kövérlacit a szalaieleonórával is, valamint a grécizsoltot a dembinszkyvel, a kókadtjancsit a kósánéval, és még sok-sok mindent amit csak nyári táborozáskor láthat az emberlánya.