szar300A román lapok bocsánatkérése után visszavág majd az újpesti B-közép a Steaua Bucuresti elleni EL-visszavágón – tudtuk meg a szurkolók vezetőjétől. Mint ismeretes, a bukaresti mérkőzésen a román szurkolók hibátlan magyarsággal azt írták egy hosszú lepedőre, hogy „Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában? 9 hónapig”.

Az általános felhördülésre, amit a felirat okozott, az Újpest drukkerei elhatározták, hogy méltó módon felelnek. Saját készítésű transzparenseiket már most elkezdték tesztelni a tökéletes hatás érdekében. Elsőre a “Mennyi ideig szarik egy román nő a gyerekével? 9 hónapig.” volt, amivel általános értetlenséget váltottak ki a magyarországi és az anyaországi románokból álló fókuszcsoportban. Majd a “Mennyi ideig szarik egy román gyerek? 9 hónapig, mint az anyja.” következett, ami ugyanúgy egy románt sem háborított fel igazán.

“Nem adjuk fel, tovább próbálkozunk, jelenleg egy külön csoport foglalkozik a megfelelően sértő transzparens megírásával.” – nyilatkozta Bandesz, a szurkolócsoport vezetője. Mikor felkerestük a szurkolótábort, egy lelkes kis csapat éppen a “Ha 9 hónapig szarik egy román gyerek, akkor mennyit szül az anyja?”– feliratú táblán végezte az utolsó simításokat.

1 KOMMENT