Nem bírta a 888.hu portál szervere a brutális emailáradatot, miután a nemzeti érzelmű bölcsődések szakmányban jelentették fel a liberális szemléletű gondozónőiket.

A Napsugár bölcsődében több kisgyerek arról panaszkodott, hogy (megpróbáljuk szó szerint idézni) „a legmocskosabb reformliberalista, minarchista aszimmetrikus paternalizmust idézi”, ahogy a gondozónők beleavatkoznak az életükbe egy-egy szélsőségesen szabadelvű jeladással.

Áporkának sokszor hányingere van a liberális métely miatt, ő is megtette a szükséges lépéseket.
Áporkának sokszor hányingere van a liberális métely miatt, ő is megtette a szükséges lépéseket.

„Szivárványt kaptam, édesapám azt mondta, hogy ennyi erővel akár két egymásba ejakuláló férfipénisz is lehetne a jelem, amivel nem tudtam vitatkozni, hisz nem értem ezeket a szavakat. Mindenesetre apu megírta az emailt helyettem, rátette több haragosát és elküldte Gabi bácsiéknak! Később gomba lett a jelem, de mivel apu csak az ivást engedi a családban, a kábszit nem, ezért is írtunk.”

– mesélte az egyik kisfiú, akit kérésének megfelelően „Pocoknak” hívunk. Ennél többet nem tudott mondani, mert a szülei drogtesztre vitték, miután egész nap a Bóbita, Bóbita táncolt énekelgette.

A gondozók több gyereket is befolyásoltak, a Ringató bölcsődében arra panaszkodtak, hogy sokan más ágyában aludtak, ami szerintük a geolibertarianizmus szemmel látható testet öltése, mások a szabadkereskedelmi fogások pofátlan alkalmazását kérték számon az almáikat cserélgető gyerekeken. A legtöbb email a konyhás néni paleolibertarianista nézetei miatt érkezett a befogadó szerkesztőségbe.

A Pitypangban a gyerekek nem csak a gondozónőknek, de saját társaiknak is nekimentek a délutáni alvás után.

„Pragmatikus liberálisként nem hiszek a hierachikus berendezkedésben, de Márti nénit azért nem küldeném börtönbe, ő nagyon aranyos! Viszont féltem magunkat… Láttam, hogy több társunkat is elvitték a nap végén…”

– mesélte a szintén álnéven, Babócaként nyilatkozó kisleány, aki sajnálatát fejezte ki, hogy a hálálkodni érkező G. Fodor Gábort is véletlenül hazavitte egy szülő.

1 KOMMENT

  1. “Pragmatikus liberálisként nem hiszek a hierachikus berendezkedésben, de Márti nénit azért nem küldeném börtönbe, ő nagyon aranyos! Viszont féltem magunkat… Láttam, hogy több társunkat is elvitték a nap végén…” – mesélte a szintén álnéven, Babócaként nyilatkozó kisleány, aki sajnálatát fejezte ki, hogy a hálálkodni érkező G. Fodor Gábort is véletlenül hazavitte egy szülő.”

    Kedves Szülő, biztos, hogy a saját gyerekét vitte haza?
    Tájékoztatom, hogy gyermeke nekem adta az ebédre kapott sütit, pedig tudja, hogy fogyózom. Benyalt a másik óvónéninek, hogy modell alkata van. Meghúzta Blanka haját, mert kinevette. A nagycsoportos Leventének odaadta az ebédre kapott sütijét, mert megverte Árminkát.