A margitszigeti Hajós Alfréd uszodába szóló, egy évig érvényes bérletet kap az nő, akinek a megerőszakolásában részt vett az úszókapitány.

uszoszov

A bérlet a szabadtéri kis medencére érvényes és bármelyik hétköznapon felhasználható valamint Bacsa István masszőriskolájában is beváltható masszázsórákra. Továbbá egy dedikált Egerszegi Krisztina- és Kovács Ágnes-portrét is eljuttat a szövetség Kiss László áldozatának.

„Reméljük ezzel pontot tehetünk a nekünk egyáltalán nem kínos ügy végére” – nyilatkozta Gyárfás Tamás, a Magyar Megúszószövetség elnöke, aki örömhírként azt is bejelentette, hogy az áldozatnak már küldtek is hármat a kiadatlan Bol-dog plüssfigurákból.

A bejelentéssel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni Kiss Lászlót, de szerinte ez régen volt már.

3 KOMMENT

    • A hölgy lánya nyilatkozott a Hírcsárdának: örülök, hogy a család elkerülheti a vendettát, mert Gyárfás Tamástól megtudtuk, hogy ez az ügy már nem lényeges.

  1. Mivel a Hírcsárda élcmunkásai megszüntették a naptárhozszólási lehetőséget, a jövőben véletlenszerűen kiválasztott szaktémák alatt fogom közzétenni minden oda nem illő szuperelméncségemet. Még szerencse, hogy kb. alig senki sem fogja látni őket, mert csak 5 legfrissebb hozzászólás látható.