Ida tartozunk, itt vagyunk jó helyen.

allasfoglalas2

Kedves olvasóink!

Végre a helyünkre kerültünk. Szerdai nappal a HírCsárda tulajdonosi köre is büszkén csatlakozik azokhoz a médiatulajdonosokhoz, akik felajánlják sajtótermékeiket a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány javára.

Közös ügyünk ez. Weboldalunk, vagy, ahogy Zsolti barátunk (Bayer Zsolt – a szerk.) fogalmazott: „a HírCsárda nevű szennyportál”, a továbbiakban is a KDNP által felrajzolt értékek mentén működik, és mindenkit szeretnénk biztosítani arról, hogy egy fillér állami támogatást sem kaptunk, és a jövőben sem fogunk kapni.

Arról is mindenkit szeretnénk biztosítani, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. csodálatos munkát végez Paks 2 építésével, és zseniálisan vezetik Magyarországot a fényes jövőbe vezető úton.

Sokan azt is meg fogják kérdezni: mi garantálja majd, hogy a szerkesztőségünkben ugyanaz a minőségi, kiegyensúlyozott munka folyik majd? Őket is szeretnénk megnyugtatni. A HírCsárda már évekkel az Alapítvány megalapítása előtt a fake news zászlóshajója volt, és továbbra is bátran mutatjuk majd az utat a Gabiéknak (Fodor G. Gábor – a szerk.), az Origónak és az Alapítvány összes többi tagjának.

A Nagy Jobboldali Családi Körbe kerülésünk nem jelent egyebet, pusztán azt, hogy büszkén kimondhatjuk: mi ide tartozunk, mi egybe tartozunk, a hazugság az új igazság!

Az egész szerkesztőség nevében üzenjük a gyíkvállú sivalkodóknak: maximálisan elkötelezettek vagyunk a félretájékoztatás, az uszító csúsztatások és az átlátszó, saját érdekeket szolgáló hazugság mellett, és továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy oldalunkon a valósággal semmilyen érintkezést nem mutató információk jelenjenek meg.

Plusz cicás gifek. Mert azokra mindig szükség van.

1 KOMMENT