Az ellenzék Schmuck Andort jelölte Sarka Kata következő férjének

4
6,443

Titkos szavazással, előválasztáson jutott erre a DK-MSZP-Együtt-trió egy balatonszemesi üdülőben. “Fontosnak tartjuk, hogy a társadalom nagy részét érintő kérdések demokratikusan dőljenek el” – nyilatkozata Gyurcsány Ferenc levezető elnök.


20150331the-woman-of-the-year2

Az ellenzéki erők szerint remek lehetőség az előválasztás számos kérdés megválaszolására, így februárban szavazással döntenek a rák ellenszeréről, a Miss Dél-Amerika cím nyerteséről és a Tesla részvényeinek árfolyamáról. Az előválasztások egyelőre szűk körben, svédasztallal zajlanak, ám az italfogyasztást mindenkinek magának kell állnia. “Ez követendő példa, jó út. Bár magam a happy hour mellett kardoskodtam, de végül egy előválasztáson ezt leszavazták” – nyilatkozta nevetve Kunfalvi Ágnes (MSZP) (Az MSZP egy magyar politikai párt – a szerk.)

Az ellenzéki pártok egy része hamarosan zenés, táncos előválasztásokat tart, ahol az áprilisi Hatoslottó számairól szavaznak.

Szólj hozzá!

4 hozzászólás : "Az ellenzék Schmuck Andort jelölte Sarka Kata következő férjének"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
1 hónapja 10 napja

Egy mai hír szerint szavazással fogunk dönteni a gravitációról is. A nemek győzelme esetén, annyi neki.

trackback

[…] Hírcsárdán jelent meg az álhír, amelyből kiderült, […]

Hosentroger ohne Hosen
Tag
Hosentroger ohne Hosen
1 hónapja 9 napja

Gyurcsány Ferenc mondjon le! Sarka Kata pedig öltözzön fel! Az Úristen azért bünteti ezt az országot ilyen hideggel, mert ezek a mai fiatalok máshogy már nem értik meg, hogy nem illik az utcán meztelenül szaladgálni! Erről is az elmúlt nyolc év vadgyurcsányista ultaliberalizmusa tehet, ha megnevelték volna az ifjúságot, akkor most nem lenne ilyen hideg! Az idősebbekre bezzeg nem gondolnak, a mi nyugdíjunkból nem telik a magas fűtési díjakra, az is az elmúlt nyolc év végett!

#monnyonle #büntet #ezekamaifiatalok #elmúltnyolcév #rezsi

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
1 hónapja 9 napja

Ez valami új OKJ-s sámántovábbképző miatt lehet, hogy a végzősök direkt meztelenül szaladgálnak, hogy meghozzák a hideget. Az idősebbek pedig táncolják körül a rezsidémont, hátha az meg meleget hoz

wpDiscuz