Orbán párizsi kijelentései után a Miniszterelnökség kihirdette, hogyan nem árasztják majd el Magyarországot a bevándorlók.

201501-skeeter.jpg

„Tökéletes tervet alkottunk arra, hogy kiszorítsuk a gazdasági bevándorlókat, akik pusztán azért jönnének ide, mert azt hiszik, hogy itt majd jobb lesz az életük” – mutatta be a tervezetet Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A 10 pontos csomag olyan kormányintézkedéseket tartalmaz, amelyek láttán a külföldiek „kétszer is meggondolják”, hogy ideköltözzenek.

A főbb pontok:

– Fizetős utak számának megnövelése: a tervek szerint a bevándorlók már a határon szembesülnének az útdíjrendszer részletes leírásával, ami elrettentené őket az országba lépéstől.  

– Környezetvédelmi termékdíj napelemekre: az esetleges ökoterroristák kiszűrésére.

– Távközlési adó kiterjesztése: az internetes bűnözés visszaszorítása, valamint a külföldi kapcsolattartás megnehezítése érdekében.

– Külföldi tőke elrettentése: mert ha a multik nem jönnek Magyarországra, nem hozzák magukkal a külföldieket sem.

– Nemzeti italboltrendszer kialakítása: mert a muszlimok úgysem ihatnak alkoholt.

– Nyelvoktatási piac leszűkítése: a minisztérium szerint ha kevesebben beszélnek angolul, az ide érkezőket frusztrálja majd, hogy nem értetik meg magukat, és hazamennek.

– Keleti nyitás: mert az oroszok már voltak itt, ők nem minősülnek bevándorlónak.

„Itt az ideje, hogy kicsit árnyaljuk a külföldben Magyarországról kialakult képet: tudjuk, hogy szívesen jönnének, és még szívesebben maradnának itt, de épp eleget segítettünk már nekik” – zárta sajtótájékoztatóját Lázár, majd újra kiemelte: semmiképpen sem leszünk gyarmat.

6 KOMMENT

  1. Aki letelepedési kötvényt vesz, az pedig nem gazdasági bevándorló. A ferde szeműek az őseink, tehát rájuk nem vonatkozik a más kultúra és vallás vizsgálata. Az arabok pedig a sumér eredet miatt szintén nem bántandók. A menekültek, akik ott ülnek pl. a győri árkádban mobilokkal és 90.000 Ft-os apanázzsal, nos ők előbb-utóbb felszívódnak, eszük ágában sincs itt letelepedni.

  2. Az mekkora királyság lenne, ha Magyarországról elmenne minden bevándorló, viszont visszamenne minden kivándorló. Biztos, valami nagyon nagy pozitívum sülne ki belőle. Narancskirály biztos nem tátogna, mint hal a szatyorban, hogy mit kezdjen ennyi emberrel, mert Ő mindenre tud megoldást! Na jó, ha megoldást nem is, de valami magyarázatot biztos. Ha a magyarázat nem jól sikerül, akkor meg Gyurcsány a hibás, vagy támadják az országot!

  3. Eccerű: Le kell rohasztani az országot, hogy ne legyen kedvük ide jönni a menekülteknek!
    Undorodva meneküljenek tovább innen.
    Ez azonban legalább olyan nehéz munka, mint utolérni Ausztriát.
    De ismerve a fideszeseket, mekk tuggyák csinálni!
    Kapnak még nyóc évet a népüktől, és tuti meglesz.
    A gyerekkora óta kizárólag pénzügyminiszter Varga Mihály személye rá a biztosíték.