A Majmok bolygója: Lázadás után jövőre elkezdhetik forgatni az etyeki stúdióban a Majmok bolygója: Magyarország című folytatást.

A magyar nép jelenlegi helyzete, a plázák és szórakozóhelyek közönsége, az ország vezetői és a budapesti városkép mind arra ösztönözték az alkotókat, hogy a Majmok bolygója folytatását hazánkban készítsék el.

A történet szerint a majmok már átvették az uralmat a bolygó felett, kitermelték a saját hierarchiájukat és vezetőségüket, a városok pusztulóban, az emberi civilizáció már csak emlék.

Az alkotók szerint Magyarország azért is alkalmas forgatási helyszín lenne, mert a maszkmestereknek már semmi dolga nem lenne a lakossággal, külön díszleteket sem kellene építeni, csak az Akácfa utcából ki kellene tolni az ott parkoló Suzukikat, sőt, lehet, hogy forgatni sem kellene, hanem híradós anyagokból össze lehetne rakni a filmet.

A casting jelenleg is folyik, Szijjártó Péter még nem mondott igent.

85 KOMMENT

  1. A parlament úgyis tele van King Kongal, szilygyártó nyugodtan rábólinthat az ötletre.
    Így legalább neki sem kellene feleslegesen jártatni a száját, csak mutogatni, meg hadonászni.
    Közben a zorbán döngethetné a mellét, S8 jankó meg kurkászna!
    A sok zombi szavazógépnek a végén pedig Chiquita banán lenne a jutalma.

  2. Szerintem meg a barmok bolygóját is forgathatják.Mert csak a barmok tűrik ha szarban fekszenek.Néha ugyan bőgnek egy kicsit,de attól még semmi nem változik.

  3. @piszt-ráng: ott TILOS,az a köz majmok elöl elzárt terület,talán Ócsára mehetünk,talán.félnek,hogy egy cigány gyerek őt is pofán rúgja………pedig támogatott, kiemelt nép csoport.a főbarom igazán oda tarthatná a fajtájának az “orcáját”,had gyakoroljanak a csatárok…….:))) :DDD jó vicc,mi? d.tobi!v.tohi.a dajc az talán….csöngettek!megjött egy Q5,még úgy sem ültem olyan fostalicskába,mint ezek.

  4. Én nem tudom, hogy mit gondolnak itt egyes kommentelők magukról meg torzszülött irásaikról! A malymok bojgólyának forgatása teljes képtelenségnek tűnik, ha nem veszitek bele a Sándor palota motorizált albérlőlyét is. Nélküle az egész produkció érdektelenségre és biztos bukásra van kárhoztatva – ezt kéretik jól megjegyezni!!!

    🙂

  5. @popocatepetl: No, találtál blogot, ahonnan még nem tiltottak ki? Ennyire telik csak a nagy tudománnyal? Intelligencia kitüremkedett? Kutya-e vagy?
    @regress: Azért a fóbiája alapján valami rabbi etethette, de rájöttek azok is, evolúciós zsákutca lesz ez és inkább Schicklgruberékhez odatették kutyának, ugasson a szerencsétlen, meg pitizzen a csontért…

  6. Nagyon jó, bár tényleg kitüntetésnek érezné ez a pöcs Színjátszó, ha még feljebb emelkedhetne, akár állatként is……akkor még Viki fejére is ráfoshatna és helyesírásban sem lenne nehéz dolga a bukfencből doktorált faszival szemben.

  7. Andy Vajnának -egy friss, tegnap éjszakai Alkotmány-módosításnak köszönhetően- az államkincstár már át is utalta a film költségvetését.

    Ennek a filmnek az elkészítése és borítékolható világsikere talán még a MOL-pakett megvásárlásánál is fontosabb, ezért döntöttek úgy a szavazók 2010 tavaszán, hogy a teljes megmaradó államosított magánnyugdíjvagyont fordítsuk a filmre és adjuk oda személyesen Vajna úrnak – nyilatkozott Szíjjártó Péter.

  8. @gitáros: “De most komolyan, te mi a kurva anyádért hánysz bele minden blogba valami hasonló faszságot, köcsög? “

    Túlszívtad magad, te tetűhintás kutya? Zavart a magyar nemzeti ünnep, mi, csak lebegve tudtad valahogy elviselni?

  9. @popocatepetl:
    Basszus, már megint nekem kell a rossz hírt közölni veled:
    A Fidesz-frakció vagy a komplett jelenlegi kormány túlnyomó többsége is zsidó származású.

    Szóval, ha te kizárólag ebben a dimenzióban tudsz mozogni, akkor sincs veszve semmi, még te is találhatsz legalább egy okot magadnak arra, hogy utáld a Fideszt. 🙂

  10. @Link Elek: Ja, attól náci valaki, mert zavarja, hogy lemajmokbolygózzák a hazáját? Ha ettől az vagyok, akkor legyen, az vagyok. Biztos te is az lennél ha a te hazádat okádnák le az itt összeverődött hányadékokhoz hasonló senkiháziak.

  11. @Adofizeto: Tőlem aztán lehetnek zsidók, egyrészt, mert letojom az egész Fidesz-kormányt, másrészt pedig nem a zsidókkal van bajom, hanem a hazámat mocskoló tetűhintás kutyákkal, mint pld ez a boli-féreg vagy a regress-féreg.

  12. @popocatepetl: “Biztos te is az lennél ha a te hazádat okádnák le az itt összeverődött hányadékokhoz hasonló senkiháziak. “

    Mondanám, hogy ez egy álhírportál, meg figyelj az iróniára. De ha körbenézel az országban láthatod, hogy valóban a majmok kaparintották meg a hatalmat és szívatják az embereket, ahol csak érik….

  13. @popocatepetl:

    Aha…
    Ez biztosan a “halottról vagy jót, vagy semmit” alaptörvénye, komplett országra értelmezve.
    Nem hiszem, hogy kevésbé hazafi lennék, ha ki merem mondani, ez az ország (sajnos) egy szar-szemét, fing ország (lett). Sok-sok senkiházi prolival. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a visszamenőleges törvénykezés növelte a kormány népszerűségét, vagy hogy Pozsgai Imre elvtárs írhatja az új Alkotmányát!!!!!!!! Soroljam még???!!!

  14. @Adofizeto: SmittPalya, aki úgy ír alá bármit, amit a jogászai át sem néznek, mintha értene hozzá, közben vmi TF (korábbi testnevelési egyetem) diplomája van. Persze közben lehet adományoztak neki vmit, mint a fórumtroll Dajcsnak. A lénye, hogy azt a papírt is simán aláírja, amire azt írták “hülye, barom vagyok”

  15. A majmok apropóján:

    FRADI-ÚJPEST

    Pajkos skinhead fiatalok
    Legtöbbje jó, sőt még jobbik,
    Ám én mégis elinalok.
    Valahogy e focis hobbik

    Riasztanak, mint zöld békát
    Lila gólya tátott csőre.
    Utánam száll utcán szék át,
    S más is, miben utcakőre

    Ismerek. Na, üt az óra,
    Dolgozni kell, van teendő!
    Elhangzik a parancs: Lóra!
    S támadunk mi, lovasrendő-

    -rök! Vidám a kardom lapja,
    Nekem is elillan bajom,
    Szineződik, aki kapja,
    S fut a sok zöld-lila majom!

    színes majmokkal illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.com/2010/04/fradi-ujpest.html
    🙂

  16. Ez most ízléstelenre sikeredett! Azok a fehérjekupacok, akik saját hazájuk megalázásán röhögni tudnak, azok más aljasságra is képesek. Tudom, hogy ez a HCs, de ezt humornak beállítani? Trikolort nem akartok égetni?
    Leköpni a címert? Segget törölni a Himnusszal?

  17. Már megint elbaktátok! Nem jó a cím fordítása: Az “Apes” nem majom, hanem “emberszabású majom”. Monkey lenne!

    És az sem igaz, hogy “A casting jelenleg is folyik, Szijjártó Péter még nem mondott igent.” Mondott igent. Az is igaz, hogy nemet is!

    Bulvár hírek!

  18. @popocatepetl: és mondd akkor nekem, lécci, TE, NAGYMAGYAR, ugyan mit tettél a hazáért, amire olyan nagyon vered most a nyálad? leszámítva a szájkaratét, a zsidózást, a zászlólengetést, meg hogy minden hétvégén berúgsz mint a tök és a hányásodba fetrengesz egy kapualjban… mert okolni másokat azt látom nagyon tudsz az elbaszott életed miatt, ideje lenne mesélned már arról is, amit te tettél a hazádért, de gyanítom ilyet nem sokat tudsz mondani.

  19. @popocatepetl:
    van az a nóta: “Az alvilágnak nincs romantikája”, na arra a dallamra megcsinálta egy hazafi raper (repper), hogy “A szélsőjobbnak nincs öniróniája”

    ha valaki rábukkan valahol, akkor legyen szíves ide rakni.

  20. @Adofizeto: Csak halkan jegyzem meg, hogy a harmadik birodalmat pénzelők jelentős része szintén zsidó származású volt. Szóval igazán szórakoztató, ahogy egymást oltjátok. 🙂

    popóka ettól függetlenül egy seggfej.