Sokkoló – a fotósunk kórházba is került. Alkoholmérgezéssel.

A nagy sikerű Erotika Expo az idén először várta a 18 éven aluliakat is. Mint arról a programajánlóban olvasni lehetett, „A -18 részen szexuálpszichológia, párkapcsolati tanácsadás, nem kívánt terhesség, betegségek elleni védekezés, szexuális felvilágosítás, plasztikai sebészet témakörökben vártak minden kiskorút.”

Kaptunk egy ingyen csoportos belépőt a Hó Show kiállításra, ahova el is hoztam a Piros csoport kis pocokmanóit”– meséli Mandulané Kopár Erzsébet, a X. kerületi Pocok Palkó óvoda óvónője. „A kis krampusz-prücskök végignézték a legújabb szánkókat, amikor egy kicsit eltévedtünk, mert mint utólag kiderült, én egy m betűt p-nek olvastam, így egy masszázs felé haladtunk tovább.

A Nagy Mélység kiállító terembe váratlanul berobbanó gyerekcsoportot az éppen a száját egy hullahopp karikával lazító Geronazzo Mária ijedtében bekapta. A helyszínen tartózkodó látogatók őrjöngve fogadták az eddig még sosem látott, új produkciót. A művésznő, szájában 12 gyerekkel megindult a nagyszínpad irányába, de az egyik standról kifolyt öklözőzsíron elcsúszva bezuhant a Pornó Pogó ugrálóvárba. Ott az óriás pofazacskók szorításából kiszabadulva a gyerekek pajkosan fogócskáztak egy órát, amíg a közben búsulózsákba kötözött, dühöngő óvónő szép lassan be nem gyűjtötte őket. Az öklözőzsír miatt egyébként több másik program is csúszott.

A kiscsoportosokat nagy szeretettel fogadták az Erotika Expo szervezői. A Huncut Román Kamionos Kurvák standnál, ízlésesen formált, fallosz alakú csevapcsicsit, és „My record is 3 second” feliratú barna lufikat is kaptak a kis lurkók.

Az Erotika Expo 2011-es néhány programtervét sikerült megszereznie szerkesztőségünknek:

– A kiállítás idejére Cidadellának fogják hívni a Citadellát, és a Szabadság-szobor pálmafaág helyett egy lankadó péniszt fog tartani
– Jövőre az Erotika Expón lesz a Justin Bieber életéből készült pornófilm díszbemutatója. Érdekesség, hogy a 8 és 12 éves kor között játszódó részben Vitézy Dávid játssza majd az amerikai popsztárt.
Schmitt Pál a 2011-es Expo fővédnöke, Schmitt Pál érdemérmeket oszt majd ki a Schmitt Pál testére legjobban hasonlító 40 év feletti pornószínésznők kategóriájában.

11 KOMMENT

  1. “Jövőre az Erotika Expón lesz a Justin Bieber életéből készült pornófilm díszbemutatója. Érdekesség, hogy a 8 és 12 éves kor között játszódó részben Vitézy Dávid játssza majd az amerikai popsztárt.”

    xD

  2. Pistabá egyszerűen működik: ahol több a csöcs, oda megy fotózni. Ígérjük, hamarosan ismét visszaállítjuk Angelinára, csak a minisztériumi munka eléggé megviseli, kell neki a lazítás.