Káel Csaba a forgatáson

Az Aranyladik Produkciós Iroda Gaudi-Nagy Tamás forgatókönyvéből készít filmet Káel Csaba rendezésében “Gyurcsány egyértelműen bűnös” címmel.

Dramaturgiai okokból a film egy nap eseményei közé sűríti a székház ostromát, és a másnap éjszakai budapesti forradalmat. A szerepekről annyit lehet tudni, hogy Gyurcsány Ferencet az ideiglenes eltávon tartózkodó Zuschlag János alakítja nagy átéléssel. A helyszínen az események kereszttüzébe kerülő Sváby Andrást pedig druszája, Stohl András formálja meg, stílszerű állapotban. Oldalunk informátora látta továbbá Keresztes Ildikót is a forgatáson angyalnak öltözve. A film kezdetleges IMDb-adatlapja szerint pedig Eperjes Károly is felbukkan majd az alkotásban, feldühödött tömegként.

A forgatás harmadik napja tart a horvátországi Dubrovnikban, de ma le kellett állni, ugyanis Hajdú Péter az egyik díszletben hagyta az autóját, két Hummert.

7 KOMMENT

  1. Eperjes művészúr biztosan nem szerepelhet a filmben, mivel egyrészt ő most a Hídember 2 (Méghídabb ember) –t forgatja, másrészt ő olyan művész, aki mereven elzárkózik attól, hogy bármilyen, az aktuálpolitikával kapcsolatos dologban vegyen részt.
    A választás környékén is felháborodottan szólt a TV2-nek, hogy ne közvetítsenek hetente 1-szer, 2-szer arról, hogy mi történik a veszprémi színházban – „Még a végén azt hiszik a zemberek, hogy ez azért van, mert Orbán Viktor a barátom.”- mondta.
    Pedig érdekes hírek voltak:
    „Hasmenése van a veszprémi színház portásának!!”
    „Kiégett a villanykörte Eperjes Károly öltözőjében!”
    „Veszprémben 17 fok van. Egyébként a veszprémi színházban……”

  2. Na ez egy szar film lesz, nem látom a szereplők között se Joszip Totot, se Kaja Ibrahimot, hát hol a szerelmi szál??? Azt meg már megírták a lapok, hogy epres művész úr meg azért nem tud szerepelni ebben a horrorfilmben, mert legutóbb amikor a dísztribünről jött lefele, usztics úr véletlen elgáncsolta, és bokatöréssel heverészik valahol. Hát nehéz oviki barátjának lenni, az a sok tribünön üldögélés, na de most lehet, hogy valami kinéz eper úrnak is a húsosfazékból!

  3. nagyon szeretem az osszes, a zemberekert forgatott fidesz filmet. Orulok, hogy ilyen magas muveszi szinvonalon es busas gazsiert csinalnak remek filmeket nekem, mint adofizetonek. Hamarosan persze hataron tuli magyar szavazo leszek, 7 tenger ordoge fog ide visszahozni szavazni 😉

  4. Most nagyon megnyugodtam, mert ezek szerint az csak pletyka, hogy a filmet bluebox technikával veszik fel a Venyige és Kozma utcai KAPTÁR-ban, ahol a “sötét oldal” minden eredeti szereplője Önmagát alakítja, és némi egyeztetés után a tiszteletdíjjukat a börtönszinház fejlesztésére ajánlották fel, mert a megrokkant forradalmárok nem fogadták el!

  5. se ez, se az nem biztos, vard meg a jovo hetfoi torvenyhozast kepviseloi inditvanyra, majd abbol kiderul, hogy esetleg mivan, de azert vard meg a kozlonyt is… Utana megint figyeld a torvenyhozast… Nem konnyu, de egyszer tutira kiderul 🙂

  6. Remélem ez nem kamu hír. Külföldön dolgoztam, és mire véget ért a meló, már alig égtek az autók 🙁
    Az ismétlés meg nem olyan, tuggyátok, hej…
    Ja és 3D legyen ám! Fröcsögjön a sár a pofánkba az elakadt locsolókocsi alól!!! Vagy az máskor volt?