A felismerés

A nemrég megszüntetett Ezeröcsi helyén Hooligans-bestof és Bumeráng-válogatás kaphat helyet a jövőben a Neo Fm tájékoztatása szerint. Budai Bernadett örül, de még mindig semmi köze a csatornához.

„A Neo FM a kutatási eredmények alapján felállított új stratégiája számos olyan, a nemzetközi tapasztalatokon alapuló elemet is tartalmaz, amelyek a magyar piacra adaptálva hatásos eszközök lesznek a stabil piacvezető szerep megszerzésében és fenntartásában„ – nyilatkozta a műsor megszűnését bejelentő sajtótájékoztatón a rádió bullshitgenerátor-szoftvere.

Az automata azt is hozzátette: a rádiónak továbbra is kiemelten fontos a közszolgálati irányelvek betartása, az integrált stratégiák piacbarát szinergizálása, valamint az előirányzott projektálás elektronikus optimalizálása. A stratégia keretében így délutánonként minőségi zenét, és az aznapi Bumeráng humorral átszőtt, szikrázó intellektussal és profizmussal tálalt legjobb jeleneteit sugározzák majd.

„Nagyon szeretem a Hooligans új albumát, nem véletlenül elismert szereplői a magyar zenei piacnak” – tette hozzá Budai Bernadett, akinek állítása szerint még mindig semmi köze sincs a rádióhoz, csak szeret megnyilatkozni ilyen ügyekben.

8 KOMMENT

  1. Érdekes munka a reggeli műsorok „műsorvezetőinek” a munkája, hogy minden hétköznap mondjuk hattól tízig kötelező jelleggel baszott jókedvűnek és humorosnak kell lenni.
    Fárasztó, erőltetett, izzadságszagú mindegyik.
    Vagy infantilis témákról beszélgetnek, vagy olyanról, amely a legtöbb ember számára indifferens, vagy ha esetleg komoly és érdekes a téma, akkor felkészületlenek, és a félinformációk miatt, olyan baromságokat mondanak, hogy feláll a szőr a talpamon.
    Összegzésként annyit mondhatok, – Schmitt Pált idézve – „Véleményem szerint, ezek a műsorok nem szolgálják a jövő reménységét jelentő ifjúság szellemi fejlődését, ezért károsnak tartom őket, mind a Magyarország határain belül, mind az azon kívül élő magyarság egészének jövőbeni fejlődését tekintve.”

  2. Tegnap én is meglepődve hallgattam – a semmit… Nem tudtam, h megszűnt. Most a neo úgy jár mint a sláger, a zöme már csak reggel hallgatja a bumeráng miatt. Mert akárki akármit mond, önmagában is jó, nemhogy a többi kínlódás közül.
    Délután akkor marad a café, v esetleg petőfi…
    Egyébként, ha már az ezeröcsi fennmaradt a rostán, akkor a Jákshow-val mi a helyzet?

  3. Mimike! Ha csak most tudtad meg a müsor cimét,akkor már ugyis mindegy! Egyébként az 1500-as Lada ihlette a Totálkáros fiuk rádiómüsorának a nevét. És ha hallotad is volna Őket,nem lenne ennyi …… a kommentedben!!!! Én pedig csak most tudtam meg, hogy nincs többet. C’est la vie! Nagyon sajnálom! Remélem, Azok Akiknek zavarta az erkölcsi normáit, hallgassa csak a Kossuth-ot éjjel-nappal! Ez a két Csóka teljesen új szinfoltja volt a MAGYAR ÉTER-nek, átlagon felüli szókinccsel , pallérozott elmével , és az Ő humorukkal , füszerezve a témától való eltéréssel , majd annak magyarázatával és a zseniális okfejtésekről nem is beszélve! Mi lesz most az esti programja a megfertőzött Ezeröcsi-fanoknak? BAZSÓ! WINKLER! GYERTEK VISSZA!!! Üdv: Fazekas Mihály Lipót

  4. Aztán lett a hig f*s:
    -internetről összeollózott témákat érdektelenül felolvasó
    -magán nevető
    -búgó hangú
    -női műsorvezető
    -tucatzenékkel.

    Minden frekvencián ez szól délután…