Nem tudjuk, ki van a képen

A kormány döntése alapján 50 évre titkosítják Kiszel Tündét – a lépés ellen a bulvárlapok tiltakoznak, Schmitt Pál köztársasági elnök szerint viszont így lesz mindenkinek a legjobb.

„Nyomatékosan kérünk mindenkit, ha esetleg találkozna Tüncivel, ne beszéljen róla senkinek, tegyen úgy, mintha semmi sem történt volna” – szólította fel a lakosságot Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. A kormánydöntés értelmében ezentúl senki sem beszélhet Kiszel Tündéről, társasági eseményekre nem hívják meg, 2010-es naptárát pedig nyilvánosan elégetik.

„Régóta szerettük volna meghozni ezt a döntést, ám úgy érzetük, éreznünk kell az emberek felhatalmazását. Tünde munkássága eddig is elég kárt okozott Magyarországon, úgy döntöttünk, hozzáférhetetlenné tesszük az elkövetkezendő 50 évre” – indokolt Navracsics. Információink szerint a kormány lépése ellen többek is tiltakozó akcióba kezdtek: a Blikk és a Napi Ász például azzal érvel, hogy ezentúl nem lesz mivel megtölteniük a négyes és ötös oldalakat az újságban.

A döntésről szerettük volna megkérdezni Kiszel Tündét is, ám tárcsázás közben újságírónkat lefogták az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH, nem ÁVH) símaszkos munkatársai.

8 KOMMENT

  1. hát a fess paca már csak tudja, egy újságban szerepeltek a kis édessel ha ugye a Hírcsárda jól tájékoztatta a nagyérdeműt….és állítólag a vaniliás karika is tünci fekete szemöldökére emlékeztette pacát ezért nézegette oly sokat…
    Hát remélem Angi örökbefogadja, mint szerencsétlen sorsú kis viziszörnyet, és majd delfinsókban mutogatják, amint a szemöldökét rozmárként előrecsapja!

  2. Namost ez a kormanyrendelet mennyiben fogja befolyasolni a kis “don a della” napi eletvitelet? O felmentest kapott vagy hogy lesz pl. ha a hivatalban kerdezik tole: anyja neve? Nem tudom, hogyan viszonyuljak a kerdeskorhoz, de smitpacat nagyon szeretem, mert lefetyelni szokta a bablevest.