Képünk illusztráció

Több hírportál is beszámolt arról, hogy az idei Sziget Fesztiválon kevesebb tárgyat vesztettek el a látogatók, mint a korábbi évek során, ráadásul a talált értékek között kizárólag kulcsok, iratok, és egyéb apróságok voltak.

Szerkesztőségünk birtokába került azonban az a lista, ami a hivatalos tájékoztatás valótlanságát bizonyítja.

Megpróbáltuk elérni a Sziget talált tárgyak részlegénél, a dezinformációs osztály divízióvezetőjét, Linzer Dittát, aki időhiányra hivatkozva nem állt rendelkezésünkre. Egy szigetközeli forrásunk szerint azért, mert még mindig a leltárt hamisítja.

Ennek ellenére a fontosabb tételeket kigyűjtöttük olvasóinknak, bízva a segítségükben:

Egy darab vízipipába szorult ír sztepptáncos, aki a bezártság kellemetlen érzésén túl főleg a pipához használt zöldalmás hubba-bubba aromára panaszkodik.

Egy db eredeti-hamisított Louis Vuitton női válltáska, benne 3 db farokgyűrű, számos arab nyelvű névjegykártya és egy Bécs-Dubai repülőjegy.

Az Iron Maiden zenekar hangosítása, ami már a szombati koncert előtt elveszett.

Egy jó állapotú női bal alkar, aminek a végén a kézfej egy 32 centiméteres – valószínűsíthetően afrikai – péniszt szorít.  Mindkét testrész gazdáját sürgősen várjuk, hogy még visszafordítható legyen a folyamat.

3,5 kilogramm hasadó uránizotópot tartalmazó, számkód nélküli aktatáska, benne rövid levél: „Szásenyka, hétfőn a Bentley jobb egyes ülése alá tedd! És pázsálszta, a küldetés teljesítése előtt ne igyál! Mísa”

Nem beazonosítható, sokkos állapotú francia fiatalember friss tetoválással a homlokán. A tetoválás tükörírással készült, szövege: Veszen Tryanon!

Egy hirtelen megvakult holland egyetemista, aki egy vodkát tartalmazó szódásszifont szorongat. Egyetlen mondatot kántál szüntelenül, amelyben édesanyját, édesapját, és Dirk Kuyt-öt szólongatja.

12 KOMMENT

  1. No, azt hiszem kettoben tudok segiteni, legalabbis minden arra mutat, hogy a tulajdonosok konnyen lokalizalhatok:

    “Egy db eredeti-hamisított Louis Vuitton női válltáska, benne 3 db farokgyűrű, számos arab nyelvű névjegykártya és egy Bécs-Dubai repülőjegy.” -> Liptai Klaudia

    “Egy jó állapotú női bal alkar, aminek a végén a kézfej egy 32 centiméteres – valószínűsíthetően afrikai – péniszt szorít. Mindkét testrész gazdáját sürgősen várjuk, hogy még visszafordítható legyen a folyamat.” -> Nagy Anna (kormányszóvivő) es Fekete Pako (nemtommi)

  2. Fekete Pákó -t egyből tudtuk, mint pénisz-donort :),
    de a nővel kapcsolatban először Tüncire gyanakodtunk. Helyszini szemlénk során azonban megbizonyosodtunk, hogy mindkét keze megvolt, és épp egy 30 cm-es pénisszel bibelődött.

  3. Én elvesztettem a speedem felét, de a másik felét bevetve gyorsan megtaláltam. Azután annyira begyorsultam, hogy a pénteket és a szombatot egy szempillantás alatt letudtam.

    Valaki elvesztett egy pótmájat. Valószínűleg a szervkereskeskedelmi osztályon történt katasztrófális berugásnak köszönhetően került ki a fesztiválozók közé, akik kaptak az alkalmon és egyből le is használták.

  4. A potmajat Dobi Ágnes hagyta el, a talalt neger fallosz ugyanis korabban meg egy afro szarmazasu ferfi alkatresze volt, es azt Dobi Ágnes megprobalta helyreigazitani, viszont a farok tulajdonosa ezt felreertette, es ugy alavagott szegeny baszatlan Dobi Ágnesnek, hogy kieesett a maja.

    De nem kereste azota sem, pedig menni fog Szalaihoz interjuzni, ugyhogy sajnos meg fog halni :(((

  5. Gyerekek, innen hiányzik 4 kiló öklözőzsír. Nem emlékszem hol hagyhattam… Biztos hogy nem a szigeten van? Nagy szükségem lenne rá, meg kell olajozni hajdupetit…

  6. Hej Betyárok, Betyárok! Hát vót e augusztus 17.-én augusztus 20.-a????a szavazócélduláról le lehet venni, mert még visszafele pörög a Föld a végén, oszt nézhetünk, ha elveszíti oviki véletlen a választásokat most ami vót mútkor forradalommal egybekötött, tugggyátiok a fűkében!!!!!
    Hát lépjetek gyorsan! béla nénétek