A németek mindig túlzásba viszik

Üvegező német diákokra csapott le a zajkommandó a Szigeten, mivel az általuk kibocsátott hanghatások meghaladták a III. és a IV. kerületi önkormányzat által meghatározott értéket. “Wir haben ein traditionelles, ungarisches Spiel gespielt, wenn wir plötzlich angegriffen geworden sind.” – mondta el Hans K. (19), ám mivel nem beszélünk németül, így megkértük, írja le nekünk.

A zajhatár átlépésére akkor került sor, amikor Ulrika N. (18) harmadjára pörgetett és megszabadult a melltartójától. A kiáltozásra decibelmérőkkel odesereglő kommandósok szava elállt a látványtól, ám ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy csökkentsék a mért zajt. A zaj egyébként is problematikus. Egy kongói trash metal formációnak egy hangszigetelt zuhanyfülkében kellett rajongóinak egyenként elsuttognia leghíresebb számát a Zombi vérét iszom, hrrrrr-t, a világzenei nagyszínpadon pedig ötszáz hivatásos pisszegőt vetettek be, akik a hangosan éneklő közönséget próbálták megfékezni.

Más, komolyabb baleset egyelőre nem történt, egy finn raszta haja akadt be a katapultba kilövéskor, de őt megtalálták Újpesten, nem messze a Váci úttól. Ő csak annyit jegyzett meg a kiérkező mentősöknek, hogy soha többet nem szív. Sokkot kapot az a francia is, aki ATM-be vizelt, de szerencsére az áramütéstől valószínűleg nem lesz maradandó sérülése.

4 KOMMENT

  1. Ebbe az üvegpörgetéses huncutságba mi is beszálltunk a hétvégén Smittpajával, Vikivel, Mikolapisti, Kövérlacus és jómagam, valamint néhány bögyös német macával.
    Paja – bárkire is mutatott az üveg – ő is mindig levett egy ruhadarabot, nem fogta fel a játékszabályokat.
    Ja, és még most is kint keresgéli a gatyóját, (nem mer anélkül hazamenni , mit szól a Katika ),
    lehet, Lacus a végén 2-t vett magára, annyira részeg volt :))

  2. Nabizony, ezek a kormanymag bulik mindig ilyen ferdere sikerednek. A nemzet mamlasza egyebkent mar oregszik, regen csak ilyet jatszottak a fiukkal az oltozoben es a szallashelyen, aztan a vegen jott az a kardozas-torozes, amikor nem volt a kezukben fegyver… Ugy tunik, ezt mar kiverte a fejebol az a gondolat, hogy mar majdnem olyan hasznos, mint egy colop belyegzo, de picit dragabb.

    Egyebkent leforditottam a nemet fiatalok nyilatkozatat, szo szerint igy hangzik:

    “Koveteltuk a Sziget rendezosegetol, hogy bocsassanak rendelkezesunkre egy darab nyenyit es 4 gombostut, hogy megfelelhessunk a magyar demokratikus koztarsasag kormanya elvarasanak, de nem kaptunk, ezert depressziosan es frusztraltan massal probaltuk eltolteni az idot.”