A Jobbik egy új plakátja

Megvan a Jobbik kampányszlogenje. A radikális párt éles fordulatot vett és egyre kevésbé radikális üzenetekkel próbálja megtalálni szavazóbázisát. A Szebb jövőt! köszöntés helyett például a Közepes jelent! válthatja, Morvai Krisztina pedig kevesebbet fog mosolyogni.

A közvélemény-kutatók szerint néha sok a Jobbik kommunikációja a választóknak, ezért választották a megnyugtató „Több mint rendszerváltás, kevesebb mint holokauszt!” szlogent. Vona Gábor éppen emiatt a jövőben a multinacionális cégek elüldözése helyett a fogócska kifejezést fogja használni, míg a cigánybűnözés helyét átveszi a romacsintalanság.  A tagságból sokan kifogásolják az üzenetek felhígulását, ám politológusok szerint akkora a tülekedés jelenleg a politikai színpadon, hogy folyamatos újrapozicionálás nélkül esélytelenné válnak a pártok.

A „magukfajták” helyére is az udvarias „Önökfajták” lép majd, míg a hazaárulókat és az idegenszívűeket legfeljebb havi három sajtóközleményben használják, szigorúan jelzők nélkül. A dögkeselyűk, az idegen érdekek és az izraeli spekulánsok sértő kifejezések helyett pedig ezen szavak anagramáját használják, például az idegen érdekek helyett a „neked rideg eke”, az izraeli spekulánsok helyett pedig egyelőre az „aesopusi klinker láz” és az „aeroplán eszi kis luk” vannak versenyben – tudtuk meg a párt szóvivőjétől.

7 KOMMENT

  1. Nehéz fájószívvel írni szeretett hazámról, ahol 8-millió ember csak lakik, 2-millió pedig él !!!

    A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA !

    Egy kis visszatekintés a múltba.

    1848 szabadságharc cserben hagytak bennünket elárulták kis hazánkat- nem állt mellénk senki !

    1945 világháború vége -osztozkodás .

    Megint egyedül maradtunk mint az árva gyerek aki nem kap az örökségből .

    1956-forradalom !

    Megint mindenki csendbe volt mintha nem tudták volna mitörtént országunkba kevés kivétel.

    Egyedül maradtunk harmadszor !!!!!!!

    Bele léptünk az unióba meg is látszik ?

    1990 -rendszerváltás .

    Aki a múltrendszerbe a politikai életbe részt vett nem szabadott volna a parlament közelébe se engedni.

    Kárpotlás csak akkor ha gazdaságilag renbe jöttünk !

    Igen és most is egyedül maradtunk !!!!

    PIACNAK KELLETTÜNK AZ UNIÓNAK !!

    Országunkba mindent meg termeltünk a mezőgazdaságban!!

    Csak változtatni kellet volna nem tönkre tenni !

    Ipar-energia .

    Nem kellet volna minden bányát bezárni hogy ne váljunk teljesen függővé -és ez vonatkozik a mezőgazdaságra is.

    Ikarus változtatni fejleszteni -stb. nem kiadni mindent a kezünkből .

    Fejlett uniós országok ügyesen meg csinálták ,hogy legyen piacuk miről is beszél mindenki . Jó lenne már ha kinyílnának a szemek és a fejek és észre vennék hogy mit tesznek velünk !

    KIS HAZÁNKBA MINDENT MEGÉRI CSINÁLNI CSAK DOLGOZNI NEM !!

  2. Kedves Horváth úr, javaslom a 8 általános iskolai olsztály elvégzését (8 különbözőt, akármeddig tart is), különösen aktív odafigyeléssel a magyar, matematika és történelem tantárgyi órákon. Ha megtanult szalonképesen írni-olvasni, szerzett némi betekintést a térség újkori történelmébe, szociológiai, társadalmi és gazdasági berendezkedésébe, illetve kijózanodott, szeretettel várjuk, és beszélgetünk Önnel.

    Addig is szúrnánk Dúró Dórát.

  3. Feljelentek 3 antiszemitát!

    MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője (1771-1789)
    “A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük.”

    LISZT FERENC, 1811-1886, Die Israeliten
    “A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja.A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

    Luther Márton:
    “A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni.”
    “Ezért, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.