Hétfőn pukkant a hír: a Pegasusszal Áder János és családjának legközelebbi testőreit is megcélozták, azokat, akik a legrészletesebb információval rendelkeztek az elnök és családja magánjellegű tevékenységeikről. A legérdekesebb és legfurcsább dolgokat gyűjtöttük egy listába.

Az államfő kizárólag egy fajta, bálnazsír alapú bajuszwaxot használ

A dolog érdekessége, hogy Áder János akkora connoisseur, hogy csak egy adott bálnafaj utolsó élő példányából kivont zsírból készített waxot hajlandó az elnöki ajakszőrre kenni. További érdekesség, hogy ezeket a bálnákat óvodás korukban nemváltáson átesett elárvult fókákat nevelő pandák belével kell megfojtani ahhoz, hogy igazán jól csússzon a zsírjuk.

Szex közben horgászos hasonlatokat ordítva élvez el

A felvételekből jól kivehető, amikor azt ordítja feleségének, Anikónak, a csúcsra érve, hogy “Na ki pörög apuci farkán, mint egy Longbow Baitfeeder nyeletőfékes orsó?”. Ez természetesen meglehetősen kínos, különösen annak fényében, hogy a feleségét Anitának hívják.

Dízel-fatüzelésű hibrid generátorról tölti a szolgálati Tesláját

Mindenki számára ismert tény, hogy Áder János a klímavédelem egyik élharcosa, ezért sem engedi lecserélni a klímát a nyaralójában, amit gyakran látogat meg a szolgálati Teslájával. A kikerült feljegyzések alapján azért nem napelemes rendszerről tölti az elektromos autóját, mert azzal inkább saját magát szokta sokkolni a mellére illesztett krokodilcsipeszeken  keresztül, így készülve fel az aktuális törvények aláírására.

Áder János kérésére vették el Galla Miklóstól a Karinthy-gyűrűt

A lehallgatási adatokból sajnos nem derül ki, hogy milyen nézeteltérés lehet az abszurd humor magyar apostola és Galla Miklós között, de értesüléseink szerint a köztársasági elnök szerint Galla Miklós olyan, mint egy feeder felszerelés 50g-os etetőkosár és halibut ízű pellet nélkül: értelmetlen.

Gyerekkorában kamionsofőr akart lenni

Főleg a bajusz vonzotta és a kurvázás. Végül véletlenül egy kollégiumba került Orbán Viktorral, így csak a bajusz maradt és a kurválkodás.

Mindig elérzékenyül, amikor a Pappa Pia megy a tévében

De mindig letagadja, állítása szerint ilyenkor mindig a klímaváltozás negatív hatásaira gondol, és azért könnyezik be. A film első megtekintése után amúgy rákapott a bikiniben történő jet-skizésre is.

Áder János is adott pénzt Völner Pálnak

Valójában nem tudja, hogy miért adta, de mivel mindenki így tett, azt hitte ez a szokás. Hasonló okból vett részt egy Zámbó Jimmy tematikájú melegpartin is Berlinben.

Áder János gyakran ad vért, de mindig vissza is veszi

A kiszivárgott felvételek alapján vélhetően azért, mert magát a koncepciót nem érti. Úgy fogja fel, hogy a leadott vérből egy idő után több lesz (mint egy kamat) valami eljárás használata után, és az eredetileg leadott vért mindig vissza akarja magába töltetni. Erről minden alkalommal sikerült lebeszélni valami banális indokkal.

Áder János kétszer váltott már nemet

Igazából háromszor, de ki számolja…