Javában zajlik a munka a Fővárosi Közgyűlésben. Karácsony Gergely következő intézkedéseként elrendelte, hogy a jövőben az ablakon át is közlekedni lehessen a Városházán.

szanyi ejszaka

A főpolgármester a diszkrimináció és a kirekesztés elleni harc egyik fontos mérföldkövének nevezte, hogy ezután azok is bejuthatnak, akiket korábban kidobtak ajtón.

Szanyi Tibor, MSZP-közeli politikus is tiszteletét tett a Városházan a napokban, amikor Karácsony Gergellyel egyeztetett egy V. kerületi minibár megnyitásáról, illetve a új pozíciójáról.

A főpolgármester nightmayornak, azaz a fővárosi éjszakai életet felügyelő éjszakai polgármesternek nevezné ki Szanyit, így ő ellenőrizheti a vendéglató- és szórakozóhelyek nyitva tartását.

Karácsony később elmondta, nem lehet nem észrevenni, hogy az egykori EP-képviselő nevében ott van az “SZ”-betű, ezért mindenképpen jogosult valamilyen tisztségre Budapesten.

Karácsony egy stábot hozna létre, ami besegítene a kerületi polgármestereknek a bulinegyed rendszabályozásában. Szanyira bízná a Szimpla-KGST-piac létrehozását a legismertebb magyar romkocsmában, és szintén tervei között szerepel, hogy az egyre inkább terjeszkedő barber shopokat Mesterházy Attila fogná össze, míg a bulinegyedben burjánzó prostitúciónak Zuschlag János mutatna irányt. A főpolgármester ugyanakkor azt is szeretné, ha a jövőben Horváth Csaba zuglói polgármester is segítené a munkáját.