A Népszabadság példáját követi az ingyenes bulvárlap.

fedel nelkuli lokal

 

Szamizdat kiadványként, a Fedél Nélküllel együttműködve folytatja a Lokál. A lap szerkesztősége már korábban jelezte, hogy mindenképpen megtalálják a módját, hogy eljussanak az olvasókhoz, akkor is, ha Karácsony Gergely alkalmatlanná teszi az újságot; most a nincstelenek segítségével hónapról hónapról sikerülhet ez.

A speciális Lokál-Fedél Nélkül lapszámok terjesztésében a hajléktalanok segítenek, a költségeket pedig a kb. 500 tagot számláló KESMA-sorsközösség állja.

A lapban így végre szabadon megjelenhetnek azok a szokásos tartalmak, amiért az emberek ingyen elfogadták a Lokált: oknyomozó riportok, pártatlan tudósítások, névvel ellátott véleménycikkek, mindez a jól megszokott színvonalon.

Az első szamizdat kiadványokat a HVG plakáthelyeinél osztogatják a Heti Válasz munkatársai.

 

3 KOMMENT

  1. “A speciális Lokál-Fedél Nélkül lapszámok terjesztésében a hajléktalanok segítenek, a költségeket pedig a kb. 500 tagot számláló KESMA-sorsközösség állja.”

    Ebből baj lesz. A büntetési tételek a NAV honlapján olvashatók. A link a KINYÍRANDÓK ra kattintva nyílik meg

  2. Valahol egy messzi messzi galaxisban :

    “a K-Pg kihalás során a nagyobb termetű emlősök eltűntek, és a helyükre lépő más emlősök 100 ezer évvel később érték csak el a korábbi maximális testtömeget.”

    Semmi baj, az ember okozta tömeges kihalás után 100000 évvel már újra lesznek emlősök a bolygón

  3. Valahol, talán a Szíriuson:

    “A frissen megválasztott polgármester, Horváth Csaba javaslatára Zugló nyélbe üthet egy újabb négy évre szóló parkolási üzletet Kupper András cégével. Azzal a Kupper Andrással, akit pont egy zuglói ügy kapcsán nyolcvanezer rendbeli csalás miatt korábban elítélt a bíróság.”

    “Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere a Facebookon jelezte, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyetlen bizottságában sem fog dolgozni, mert a Budapestet vezető pártok nem tartották arra érdemesnek. Ezzel szemben Pál Tibort, akit a ferencvárosi képviselő-testületből közel 30 év után kiszavaztak, beválasztották a Fővárosi Közgyűlés Költségvetési Bizottságába.
    Az MSZP-s Pál Tibor, aki Moszkvában tanult, és már 1985 óta bent ül a tanácsban, később az önkormányzatban, a kerület legtapasztaltabb politikusa. A helyi fideszesekkel való harmonikus kapcsolatának hosszú története van. Gegesy Ferenc, aki 20 évig vezette a kerületet így nyilatkozott róla: „Az MSZP helyi vezetőjének legalább tíz év óta kimutatható, gyümölcsöző együttműködése van a Fidesszel.”