Egy időre felfüggesztik a nemzeti konzultációkat, hogy a magyar politikusok kibeszélő show-kban vitassák meg az emberekkel ország ügyes-bajos ügyeit.

janika2

Az úttörő, Lázár János már járja is a falvakat, bárki beszélgethet a volt miniszterrel, igaz, ezek a körök függetlenek a kormányzati programsorozattól, amely még így is igencsak érdekesnek mondható.

Kövér László a majki Remeteségben kialakított süketszobában, szerzetesekkel beszéli át a jogállamiság és demokrácia témakörét, aki más nézőpontra is kíváncsi, az folytathatja az eszmecserét Áder Jánossal, aki a közeli tónál, horgászat közben anekdotázik.

Meglepetésszerűen, templomokban bukkan majd fel Semjén Zsolt, aki a gyóntatófülkében indít kibeszélő show-t „Gyere ide, fiatal!” címen. A KDNP elnöke az érdeklődő kislányokkal, kisfiúkkal vitatja meg a mai gyermekek szexuális problémáit, illetve megpróbál megoldást találni azokra.

gyere ide fiatal

Németh Szilárd közös rituális disznóperzselés után az állat gyomrában szemlézi a zsírgócokat meghívott vendégeivel, majd közös főzőműsorban boncolgatja az ételpazarlás és az idegen háttérhatalmak közötti kapcsolatokat.

Külön Barkas indul Gulyás Gergellyel, aki az oligarchák köszönőplakátjaival fog majd elbeszélgetni, ha nem lesznek plakátok, akkor az oligarchákkal, őt Kósa Lajos váltja BMW-vel, Kósát pedig Tiborcz István. A plakátlátogatások után a bodrogkeresztúri 40 centis kilátót érintve vitatják meg az Európai Uniós pénzek megfelelő felhasználását.

Az igazi szenzáció Orbán Viktor győri Audienciája lesz, a magyar miniszterelnök rabszolgatörvénnyel kapcsolatos új dakota közmondásokat és vicceket szór majd az autója után szaladóknak, de őt is lehet kérdezni az EU-s pénzekről a Rábán kialakított tanösvényen felállított kalodából.