Több lakossági bejelentést is kapott a rendőrség, miszerint náci fiatalok garázdálkodnak Budapesten.

náci3

Az ifjú szélsőségesek több szoláriumot is felgyújtottak, és a strandokon is zaklatták a gyanútlan napozókat, miközben a fehér faj felsőbbrendűségét hirdették és tiltott önkényuralmi jelképeket viseltek. A radikálisok bomber dzsekire hímzett rovásírásos közleménnyel üzentek.

„Az ember színe fehér! Így született meg az igaz faj, és ilyennek is szeretnénk látni! Undorodunk attól, hogy egyesek muszlimra vagy cigányra szoláriumozzák magukat, vagy hogy még mindig élnek olyanok, akik azért mennek ki a strandra, hogy egy bantu négerre hasonlítsanak. Az utolsó erőnkig küzdeni fogunk, hogy ne csak a természetes, de a mesterséges negrókat is megregulázzuk!”

– írták.

A forró helyzet miatt a TEK betonterelőket helyezett ki a látogatottabb strandoknál, nehogy még több kopjafás napernyőt szúrjanak le a zavargók, de a mentőknek is volt dolguk, miután egy begőzölt szélsőséges hangyasavval maratta le az önbarnítót az egyik kamionsofőr jobb karjáról.

A HírCsárdának az összes politikai és civil szervezet megnyilatkozott, többnyire elítélték a történteket, egyedül a Magyar Albinó Szövetség közleményét nem tudtuk értelmezni.

2 KOMMENT

  1. “Elbukott a javaslat, hogy az uniós tagállamok közösen 2050-re klímasemlegessé tegyék Európát, írja a Reuters. Bár korábban Magyarország jelezte, meggondolta magát, és támogatni fogja a határozatot, végül Csehországgal, és Lengyelországgal közösen leszavazta azt csütörtök este.”

    Nem marad fenn a nevetek, csak szólok

  2. Nem értek egyet a tiltott önkényuralmi jelvények viselésével, ha a Miniszterelnök Úrnak valami nem tetszik, akkor azt ne hordja senki! De abban igazuk van, hogy ez a sok szoláliom csak a bajt hozza ránk! Én még emlékszem arra az időre, amikor egy olyan se volt! Standolni se kéne annyit a fiataloknak, én már nem tudok standra menni az egészségi állapotom véget, amit az elmúlt nyolc év okozott!

    #tilcsákbe #szoláliom #régiszépidők #stand #trotli #elmúltnyolcév