Az Orbán Viktort ért támadások miatt politikailag korrekt tér kell Magyarország legérzékenyebb publicistájának.

201901-safespace

Nagy Blanka káromkodásokkal teli beszéde és az O1G rövidítés elterjedése miatt Bayer Zsolt általános közérzete megromlott, nehezen találja a helyét. Ezért a kormány saját védett helyet biztosít neki, ahová nem érnek el az anti-PC támadások – jelentette be sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely.

„Meg kell védenünk a prominens alkotóink szellemi egészségét, ezért a Miniszterelnök úr ánuszában egy különleges sarkot létesítünk, ahol nem lehet érezni a baloldali média-ellenszelet. Hópihe (Bayer Zsolt – a szerk.) mostanában tényleg maga alatt van, ezért kerestük meg a legmodernebb safe space-szakértőket” – mutatta be a terveket Gulyás. A kormány tervei alapján a komplexum 2019 második felére épülhet fel teljesen, csak előbb még ötszörösére kell növelniük a költségeit.

„Már kiválasztottuk a kivitelezőt, a közbeszerzésen Mészáros Lőrinc maga indult el, így az ő összes cége kapta a megbízást. A síkosítót a Honvédség szállítja majd, ez igazából az övék marad, csak a Miniszterelnök úr használhatja az építkezés idejére” – mondta el Gulyás.

A tervek alapján egyébként a safe space puritán belsőt kap, mindent fehérre meszelnek majd. A munkálatok alatt és után az elnöki ánuszt a TEK őrzi, és a tervek szerint Erdő Péter bíboros áldja majd meg az ünnepélyes átadón. Az építkezés idejére félpályás útlezárásokra lehet számítani, a kormány a 888.hu és az Origo szerkesztőségének is átmeneti irodát keres majd.

1 KOMMENT

  1. Örömmel hallok az újabb nemzeti beruházásról, bár ez csak idejlenes megoldás! Az elmúlt nyolc év vadnyugatmajmoló ultaliberális oktatáspolitikája vezetett a közbeszéd eldurvulásához, ezért az igazi megoldás az lesz, hogy le kell váltani az elmúlt nyolc évet! Magyar Bálint mondjon le! Addig is kitartás, Bayer Úr! Ha tehetnénk, a feleségemmel meglátogatnánk Bayer Urat abban a szészpészben, hogy személyesen vigasztalhassuk meg, de sajnos nem telik rá a nyugdíjunkból!

    #öröm #nemzeti #idejlenes #elmúltnyolcév #majmol #monnyonle #szészpész #nemtelik