Berki Krisztián játszhatja a főszerepet, a Filmalap is beszáll.

40062119_1361248124009791_2838011327161565184_n

Látva a hatalmas érdeklődést, a Marvel Entertainment rögtön lecsapott a kőbányai szopófantom történetére, illetve megvásárolta a karakter tulajdonjogát is.

„Ez a csodálatos, generációkon átívelő történet tökéletesen illeszkedik a Marvel-univerzumba, szinte ordít a megfilmesítésért. A hős egyáltalán nem lóg ki a Marvel-karakterek közül, sőt, a jövőben több filmben is feltűnik majd, a második tervünk, a Szopófantom vs. Farkas storyboardja már most több mint biztató!” – nyilatkozta Bob Iger, a Marvelt nemrég bekebelező Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója.

A Csodálatos Szopófantom – A kezdetek jövő tavasszal kerülhet a mozikba, és érdemes is széles vásznon megnézni, mivel a filmet a jegy mellé járó, 3D-s szemüveggel kombinált szopóálarccal lehet végigélvezni.

Az érintettség miatt több magyar szakember is részt vesz az alkotásban. Andy Vajna és a Filmalap egymilliárd forinttal támogatja a filmet, amelynek castingját Vajna Tímea cége, a Universe Management Kft. végzi majd, bár a főszereplők kiléte már eldőlt.

A Szopófantomot a nemrég a Nemzeti Lovas Színház Leányvásár című darabjában Pintér Tibor oldalán bizonyító Berki Krisztián formálhatja meg, üzenetértékkel bír, hogy a volt Fradi-vezér a napokban visszavonta az Operettszínház vezetésére beadott pályázatát. A hajléktalan szerepére Berki jóbarátja, M. Richárd a legesélyesebb.

1 KOMMENT

  1. update : lehet hogy a Marvel már létező de újításra szoruló szuperhőseiből fog válogatni. így lehetséges indulók még : Szopókember, Ejaktra, Dick Fury, az orális 4 -es, #aszember és a DC -től Suckerman és Makman,