A producer-kormánybiztos nyílt levélben válaszolt a hétfői vádakra, azt írja, a jövőben átértékeli a hatalomhoz és a színészekhez való viszonyát.

201711-vajna

„Borzasztóan szégyellem, ami történt. Nincs rá mentségem, talán csak annyi, hogy abban az időben még mások voltak a szabályok. Máshogy szocializálódtunk, több dolgot megengedhettünk magunknak. Ha bárkit megsértettem volna, attól elnézést kérek, de tudom, hogy attól ezek a szörnyűségek még nem múlnak el” – írta Vajna, majd hozzátette: a héten nyilvánosságra került vádak, miszerint ő a Pappa Pia producere, egytől egyig igazak.

Mint ismeretes, az elmúlt napokban több néző is névvel felvállalva mondta el a sajtóban, hogy Andy Vajna az elmúlt 30 évben miképpen erőszakolta meg a filmművészetet, hogyan zaklatta több alkalommal is a jóizlést, sőt, többször előfordult az is, hogy vállfával verte seggen a rábízott közpénzt.

„Most egy kicsit csendben maradok, és reflektálok mindarra, amit tettem. Ha sikerült feldolgoznom, talán ismét készíthetek majd filmeket, de addig ki kell tisztítanom a múltamból ezt a sötét foltot” – zárul a nyílt levél.

A bejelentésről szerettük volna megkérdezni Vajna Tímeát is, de éppen Andy Vajna pénzén vásárolt bébipandaszőrből készült púderecsetet.

2 KOMMENT

  1. Vajna úgy tehetné jóvá ezt a sötét dolgot,hogy visszahúz Amerikába a feleségül vett biodíszletével együtt,és soha többé nem jön Magyarországra.Bár,ha belegondolok,Vajnáné rendkívül okos nő,elvetette magát ezzel a vénemberrel,és a jelszóval,hogy amerikai állampolgárságot akar,ezért ott kell tartózkodjon az év nagyrészében,így meg is szabadult attól,hogy esténként a vénember elé térdelve ledolgozza a korlátlan bankkártya árát,amin nem kevés közpénz van.Ilyenek strómanok kellenek Orbánnak,minél több.

    • Ne izélj már, a tél a privát szférája a házaspároknak. Majd nyáron készülnek vitorlázós fotók kettejükről, középpontban Timi melle meg feneke.

      Vajna pedig a csókosok szerint jól osztja a lecsurgó pénzeket, épül-szépül a filmipar, a nem támogatott alkotókra pedig majd sok-sok év múltán leszünk büszkék, talán egy másik magyarkodó, populista kormány alatt.

      Az ellopott pénzekből Timi egészségtelen ételeket tukmál a magyarokra, hulljon a férgese