Az egymást álcivil soros-szopkodó gyurcsányista férgeknek nevező csoportok ráadásul rossz Brüsszelben estek egymásnak.

CÖF-FÖC rangadó

Rendőröknek kellett szétválasztani a CÖF és a FÖC tüntetőit egy brüsszeli tüntetésen. Mindkét csoport eredetileg Orbán Viktor és az ő lelki üdve melletti szolidaritásból akart tüntetni, ám a két csoport között rövid italozást követően hangos szóváltás és Magyar Idők cikkek felolvasása kezdődött. A helyszínre érkező rendőrök próbálták lecsillapítani a kedélyeket, bár ebből a két álcivil csoport tagjai sajnos semmit nem értettek, mert csak oroszul tudtak.

A verekedés akkor robbant ki, amikor pár CÖF-ös azzal vádolta meg a FÖC-ösöket, hogy azokat repülővel utaztatta Soros Brüsszelbe. A FÖC-ösök ezt kikérték maguknak, és váltig állították, hogy ők gyalog jöttek és senki nem fizetett nekik. Ennek némileg ellentmond az a tény, hogy az összejövetel nem is Belgiumban, hanem az amerikai Wisconsinban lévő Brussels-ben történt, annyira elnézték a CÖF/FÖC csoportok a járatokat.

A tüntetést végül a rendőrök feloszlatták, az esetről szóló videót, pedig 10.000 dollárért eladták a Fail Army youtube csatornának.

A Társaság a Szabadság Jogokért közleményben reagált az eseményekre és támogatásukról biztosították a Fail Army-t, hogy minél többen láthassák a CÖF-FÖC ketrecharcot.