Lovagkeresztes véleményformálónk ismét exkluzív írással jelentkezett.

201704-badogember4

Na, most már kurvára elég volt.

Emlékszem, 2014-ben a buzifelvonuláson álltunk, hogy megdobáljuk a liberálisokat, amikor az egyik bőrtangás migráns egyenesen Gomorrából azt kiabálta felém: „a nők egyenrangú fizetéséről írtam a szakdolgozatomat!”. Úgy forgott a gyomrom, ahogy rajtatok a kaftán.

Akkor voltam ugyanilyen mérges, azóta sikerült lenyugodnom. Hiszen az oktatás rendben, a kórházak rendben, a futballunk rendben. Hát mi kellene még? Erre jönnek a liberális zsiráfsimogatók, ezek az egymás pajeszát nyalogató kis gyökerek, ezek a kiöklendezett bélférgek hasmenéses székletén élősködő nyomoroncok, akiket senki sem kérdezett, és az olimpiai álmunk legyilkolása után még van pofájuk kimenni és zavarogni egy olyan egyetem ellen, ahol Soros György saját maga alapítja meg minden nap az Európai Iszlám Kalifátust????

Ellenforradalmi tempó ez.

De mondok én nektek valamit, amit lehet, hogy elsőre nem értetek, de majd ha orrba lesz verve a feminista barátnőtök, amikor a rendőrök végre kilövik a szemeteket, amikor mindenetek összefolyik a könnygáztól, lehet, hogy a ti genderelmélettől elborult, önpusztító, rühes agyatok is felfogja majd.

Basszátok meg a külföldi egyetemeteket.

Hát szerintetek az Orbán Rasi meg az Áder Orsi azért jár külföldre egyetemre, mert szereti? Dehogyis! Ők így állnak ellent annak az agymosásnak, ami az egymás szifiliszes szájába fosó, ócska kurvának öltöző, migránsokkal magukat megerőszakoltató, majd arról szakdolgozatot készítő buziegyetemen folyik, Budapest szívében.

Szegény, drága Budapestem! Érted is dühösek vagyunk.

Emlékszem, mikor voltunk utoljára ilyen dühösek. 1984-ben recsegett, ropogott a rendszer, de utolsó erejével még megpróbált eltaposni minket. De mi bátrak voltunk, és nagyon mérgesek. A Bencsik Andris a Népszabi pártélet rovatba írt rettenetes dühösen arról, hogy mennyire elkötelezett a szovjet-magyar barátság irányába, Lovas Pisti barátom pedig még Kanadába is kiköltözött, annyira ellenállt az elnyomásnak.

Annyira felbaszta magát!

Ezért vagyunk most dühösek. Hagyjátok békén Putyint, ezt a drága erős férfit, hagyjátok békén az utcákat, a tereket, és tegyétek le a Soros György síkosítóval bekent sékeleiért megvásárolt repjegyeket!

Hagyjátok abba, különben békésen felvonulunk.

Sőt, továbbmegyek: hagyjátok abba, különben értékekért állunk majd ki, és közben basszuk szét bontott téglával a fejeteket, a kurva életbe már!