A népszerű roma származású cigányzenész az Aranyeső című számával lép fel Washingtonban, miután számos amerikai sztár elzárkózott a beiktatáson való közreműködéstől.

RtpktkpTURBXy9kMjU0YzMzOWEzNTIxN2EwMzhiMjY5OTA2ZTg3MmRhNS5qcGeRkwXNAxTNAbw
Bódi Guszti elmondta, őt is meglepte a felkérés, annál is inkább, mivel nem beszél angolul, így sokáig azt hitte, egy régi thaiföldi roamingtartozást akarnak rajta behajtani, ezért halottnak tettette magát. “Megtiszteltetés mind magam, mind a családom részére, hogy angol nyelven, Berki Krisztián fordításában énekelhetem el a Golden Shower című nótánkat, kifejezetten az elnök úr füle hallatára” – mondta el lapunknak az énekes, aki nem rokona Bódy Szilvinek. Trump politikájáról nem sokat tud, de úgy tudja, hogy a dal az elnök egyik kedvenc növényéről szól, amit maga is gyakran ápol.

Guszti cáfolta azt a hírt ugyanakkor, hogy Lagzi Lajcsival is találkozik majd a tengeren túl, és megpróbál számára mentelmi jogot intézni az elnöknél.

 

1 KOMMENT

  1. Tisztelt Bódi Guszti Művész Úr!

    Gratulálok a Művész Úrnak a hatalmas megtiszteltetéshez! Nem csak a Művész Úr, hanem az egész magyar nemzet számára nagy megtiszteltetés ez! Az aranyeső méltó színbóluma az új korszaknak, ami ma kezdődik, végre a Fehér Házban is egy tisztességes keresztény ember fog ülni, aki aranyesőket ápol, nem pedig mindenféle dekadens, bűnös orgiumokban vesz részt!

    #grat #színbólum #újkorszak #keresztény #dekadens #orgium #nemtudokangolul